Aktywne Wpisy

ZionOfel +900
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

KRCZVSK +208
A kryptogeje w koszulkach z wilkiem i jakimś pijakiem wyklętym oczywiście przeszliby obok, spuściwszy wzrok.
Brawa dla bohatera w koszulce hello Kitty.
#patologiazmiasta #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski
Brawa dla bohatera w koszulce hello Kitty.
#patologiazmiasta #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

LSD owszem jest wspaniałym narzędziem do poznawania, zmiany, śmierci itp, ale jak z każdym narzędziem, trzeba umieć się obchodzić ¯\(ツ)/¯
Jeśli natomiast oczekiwałeś, że kwas zrobi wszystko za ciebie, a ty bedziesz tylko siedzial i nic nie musial, to po prostu wziales za małą dawkę :P
@kubako tak dawka była dość mała chyba, bo jeden kartonik, nie wiem ile mikrogramów. Miałem jakieś lekkie falowanie obrazu, bez "kolorków" (o ile to rzeczywiście może wystąpić a nie jest ściemą).
Nie zadbałem też odpowiednio o otoczenie, nie byłem sam na chacie (mam współlokatorów) i nie mogłem się też do końca zrelaksować
@0dcinek: czym się to objawia?
W LO próbowałem raz fety na egzamin z biologii, aby lepiej nauka wchodziła, kompletnie nic nie zadziałała, a tak reklamowali. Dałem do sprawdzenia innym i podobno działała. Potem spróbowałem jeszcze raz z kilkoma znajomymi, aby się upewnić już na 100%. Ja poszedłem spać, a znajomi latali po osiedlu całą dobę xD
Raz woziłem
@greenballz: brzmi jakby to było zaledwie 25 µg