Aktywne Wpisy
Anetkia +660
Jako kobieta rzygam już feminatywami. Jestem psychologiem a coraz częściej słyszę "czy psycholoszka już przyjmuje?" Jestem CZŁOWIEKIEM a nie człowiekinią, jestem gościem a nie gościnią. Jestem też OSOBĄ (rodz. żeński), mężczyzna powinien być "OSOBEM"? Do jakiej patologii to prowadzi.
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
mirko_anonim +12
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem szczery do bólu i moja różowa o tym wie a jednak ma pretensje. W rozmowie wyszło że jej powiedziałem, że jest z wyglądu przeciętna ale mi to nie przeszkadza bo ma dobre cechy. I ona teraz nie może tego przeboleć, mówi że to chyba nie ma sensu żebyśmy byli razem wtf. Sama dobrze wie że nie jest modelką wiec czego oczekuje, że będę mówił że jest?? Ja sie
Jestem szczery do bólu i moja różowa o tym wie a jednak ma pretensje. W rozmowie wyszło że jej powiedziałem, że jest z wyglądu przeciętna ale mi to nie przeszkadza bo ma dobre cechy. I ona teraz nie może tego przeboleć, mówi że to chyba nie ma sensu żebyśmy byli razem wtf. Sama dobrze wie że nie jest modelką wiec czego oczekuje, że będę mówił że jest?? Ja sie
Pani Dagmara ma z rana wiadomość dla wszystkich panów. Gdyby ktoś nie wiedział kto to jest jest to pani, o której od 2 dni jest głośno za sprawą memów pokazujących jakoby działalność feministyczna zabijała kobiece piękno.
#logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #feminizm #przemysleniazdupy #pieklokobiet #pieklomezczyzn
dzisiaj używam do ciebie takich zaimków jakich używasz dzisiaj, a nie jakich używałeś miesiąc temu (pomijając że to nie prawda, bo zapomniałeś że ludzie mogą wejść na twój profil i sprawdzić)
W sensie tego co piękne, delikatne, w tym kobiecego ubioru, sukienek.
Kobieta też brzmi bardzo mocno jakby to był 2015 rok...
Jakaś propozycja z twojej strony?
Trochę dziwne, że akurat taka sobie wybrali do porównania bo jej "feministyczna" wersja nie jest jakoś bardzo niekobieca (w stereotypowym sensie), poza krótkimi włosami (które też są chyba standardowa fryzura dla starszych
@thority: ciężko się tłumaczy ludziom takim jak ty podstawowe pojęcia, szczególnie że trollujesz i nie masz uczciwych intencji. Nie masz zamiaru niczego się nauczyć i wyjść z intelektualnego szamba, w którym nurkujesz. Ale okej, zacznijmy od początku. Polska nie ma płci, bo kraje czy państwa nie mają płci. Po prostu, po raz
@thority: wiesz co? W sumie po zastanowieniu to dalej uważam, że p*&?dolisz, ale tak w zasadzie to nekronimy (po angielsku deadname'y) istnieją pośród nazw krajów. Są kraje, które zmieniły swoją nazwę i wymagają na arenie międzynarodowej, by takiej i takiej ich nazwy od danego momentu używać. Przykładem jest zmiana nazwy Macedonii na Macedonię Północną w 2019 roku albo Polska od 1989 (wcześniej Polska Ludowa).
A no i chyba trochę przeceniasz swoją wartość i moje zaangażowanie, nie zamierzam się nawet o centymetr wznieść w tej tutaj naszej wymianie zdań. Generalnie dla lewicowych szurów tego nie robię, więc spodziewaj się tu raczej odpowiedz na odprdol się.