Aktywne Wpisy
Dzonsin +509
#kolchoz #praca
Przychodzę do pracy ok 30min wcześniej bo takie stanowisko, przygotowuje wszystkim narzędzia i inne duperele. Z racji, że dziś przewidziane były duże braki akcesoriów to przyszedłem 1h wcześniej, żeby na spokojnie przyniesc z magazynu.
Ale do rzeczy, dwa miesiące temu przyjęła się babka ok 35lat dobry milf. Każdy się zastanawiał czemu przychodzi tak wcześnie do pracy, zawsze pierwsza na zmianie. No ale szybko doszliśmy do wniosku, że dojeżdża i o
Przychodzę do pracy ok 30min wcześniej bo takie stanowisko, przygotowuje wszystkim narzędzia i inne duperele. Z racji, że dziś przewidziane były duże braki akcesoriów to przyszedłem 1h wcześniej, żeby na spokojnie przyniesc z magazynu.
Ale do rzeczy, dwa miesiące temu przyjęła się babka ok 35lat dobry milf. Każdy się zastanawiał czemu przychodzi tak wcześnie do pracy, zawsze pierwsza na zmianie. No ale szybko doszliśmy do wniosku, że dojeżdża i o
SzubiDubiDu +66
Ni cholery nie rozumiem tego całego cyrku z hotdogami na stacji. Mięso oddzielane mechaniczne i bułka wychodowana na chemikaliach to nie jest szczyt gwiazdek Michelin a zawsze trafi się typ co #!$%@? jakby to miał być jego ostatni posiłek w życiu.
-hotdoga poproszę
-jaki?
-omm ommm jakie są
-parówka, kiełbasa, kiełbasa z dzika, kiełbasa z serem, kiełbasa z chili
-to nie wiem to niech będzie ta z dzika
-ok
-ALBO NIE! Z
-hotdoga poproszę
-jaki?
-omm ommm jakie są
-parówka, kiełbasa, kiełbasa z dzika, kiełbasa z serem, kiełbasa z chili
-to nie wiem to niech będzie ta z dzika
-ok
-ALBO NIE! Z
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Typowa Konfederatka jest typowa XDDDDDDDDDD
Żebyś nie stosował wycieczek personalnych, to dla mnie życie ludzkie nie jest najwyższą wartością, ale na pewno nie zgodziłbym się na aborcję na życzenie, w przypadku gwałtu - cóż podlega to powyższej dyskusji, pytanie tylko kto ma decydować
Komentarz usunięty przez moderatora
Pamiętaj, że większość ludzi jednak zostaje poczętych za obopólną zgodą rodziców, więc, jak już mowa o decydowaniu, to oboje rodziców musi zdecydować o "#!$%@? ciebie", jak konfederackie fikołki próbujesz nam tutaj uskuteczniać.
Tak, ale zapomniało ci się napisać, że chodzi o kobietę zgwałconą, bo to psuje twój prostacki sposób rozumowania. Ja pozostawiam decyzję zgwałconej kobiecie, a że Polki to KATOLICZKI, bo przecież są, to nie wiem o co podnosisz wolnośiowo-konfederacki raban XD
Poprawie twoje pytanie: To napisałem. Co jest ważniejsze uczucia ZGWAŁCONEJ kobiety, czy życie dziecka?
Tak, według mnie uczucia i zdrowie zgwałconej kobiety, pamiętaj ZGWAŁCONEJ bo zapominasz w swoich wpisach o tym wspomnieć, jest ważniejsze od życia noszonego płodu.
Boże święty to jest tak durne porównanie, że człowiek inteligentny nie powinien w ogóle na takie gówno śmierdzące odpisywać jakkolwiek. To jest jakby grać z gołębiem w szachy, a ten się zesrał na szachownicę. Jaki ja mam tu ruch wykonać? To nie ma żadnego sensu.
Nawet argumentum ad naturam byłoby
@Wizun:
Jeśli na jednej szali mamy:
- prawo do istnienia płodu, tj. bytu który do 3 m-ca nie ma rozwiniętego ośrodkowego układu nerwowego, nic nie czuje, nic nie myśli, nawet nie wie, że istnieje;
a na drugiej szali:
- dorosłą, czującą kobietę, jej zdrowie fizyczne i psychiczne, jej prawo do decydowania o swoim życiu i swoim ciele;
to tak, to drugie jest ważniejsze
Bo jeśli kobieta nie chciała tego dziecka i żadną swoją dobrowolną decyzją nie przyczyniła się do jego powstania i urodzenia (ale Ty tak, po prawnie ją zmusiłeś do donoszenia ciąży) - to kto jest za nie odpowiedzialny?