Aktywne Wpisy

annlupin +9
siem co tam uwas jak niedziela minęła
źródło: annlupin20250526
Pobierz
#mecz Lamine Yamal to geniusz, prawdopodobnie najbardziej utalentowany piłkarz w historii, ale niestety już zaczyna palma odbijać.
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: annlupin20250526
Pobierz
Wykop.pl
Ja nigdy czegoś takiego nie słyszałem z ust osób z rodziny bliższej czy dalszej, żadna babcia, żadna ciotka itd. nigdy nie wypowiedziały w moją stronę takich stwierdzeń na mój temat;
Dlatego jak czytam te wypowiedzi nie mogę się nadziwić, mam takową teorie, że już od najmłodszych lat kobiety nawet z mojej rodziny analizując moją jakość genetyczna od razu dochodziły do wniosku, że nie mam nawet 1% szans na nic oprócz bycia odrzutkiem społecznym, którego nawet się nie dotyka, ani nie wchodzi w krótką konwersacje.
#przegryw #blackpill #niebieskiepaski #rozowepaski #przemyslenia
Nie bierz tego do serca i nie analizuj, po prostu w waszej rodzinie tak się nie mówiło bo nie było takiej tradycji.
pewnie w jakiś gorszych czasach oddaliby cię do sierocińca albo wyrzucili w worku do jeziora
Od dziecka mój 3 lat starszy kuzyn dostawał komplementy i był chwalony, teraz mówią jaki to nie jest przystojniak z sukcesami, a mnie traktowali jak powietrze, nic nie mówili, a jak mówili to tylko z konieczności jak coś chcieli;
Nie że się żale, bo już mam to dawno przepracowane i mam to głęboko w poważaniu, ale takie luźne przemyślenie, spojrzenie z boku.
@Eyjafjallajokhull @Dominikjagoda