Aktywne Wpisy
zielonzielon +272
Ynfluencer +66
Po ośmiu latach związku wygarnąłem po całości i zwyzywałem swoją dziewczynę okropnym pakietem obelg. Nigdy żadnej dziewczynie nie powiedziałem takich rzeczy. Teraz jest mi okropnie i czuję się do dupy, ale kto w ogóle zwracałby uwagę na uczucia faceta.
Od 8 lat jesteśmy razem i gdzieś od 3 zmieniła się z anioła w diabła. Powiedziałem jej, że jest spier.toliną, roszczeniową, leniwą, egocentryczna, rozpieszczona przez matkę, że nie ma za grosz wdzięczności za
Od 8 lat jesteśmy razem i gdzieś od 3 zmieniła się z anioła w diabła. Powiedziałem jej, że jest spier.toliną, roszczeniową, leniwą, egocentryczna, rozpieszczona przez matkę, że nie ma za grosz wdzięczności za
#bekazpodludzi #bekazkonfederacji #konfederacja #bosak #bekazpisu #polityka
Każdy kto krytykuje konfe, kiedyś był zachłyśnięty Korwinem jak wy teraz mentzenem. Słuchaj się starszych
@eFieN: a kogo by nie bolało, że katozamordyści wspierający rosję mają 20% w jego kraju? xD
@johnex74: na tym obrazku widzę tylko jedną partię katotalibów, więc odpowiedź jest prosta: Konfederacja. Żadne procenty z głosowań nad rozkładem jazdy PKP, które wyciągają Konfiarze, tego nie zmienią.
Weźcie wylejcie sobie lodowatą wodę na łeb
@randomactsofkindness: masz POPiS i Lewicę, nie potrzebujesz używać wyobraźni
@randomactsofkindness: Fakt. Na Platformę Obywatelską głosuje 1/4 mieszkańców.
@eFieN: dupsko to cię będzie bolało jak dziękie konfederosji pójdziesz do przywróconego przymusowego poboru, a potem twoja małżonka zejdzie przy porodzie martwego płodu bo aborcja zakazana xD