Wpis z mikrobloga

#zwiazki #rozowepaski #ankieta

Wyniki ostatniej ankiety to jest #!$%@? jakieś nieporozumienie. Nie wiem wiem co bardziej szokuje - fakt że nie przeszkadza Wam nieumyta kobieta czy to, że połowa z was sama nie myje tyłka poddaniu stolca! No po prostu #!$%@? szok! Broda elegancko przystrzyżona u barbera, markowe ciuszki, drogi zegarek, dobra praca, wysokie mniemanie o sobie, alfa i omega w każdym temacie prawiacy wszystkim mądrości życiowe, pewny siebie A D--A BRUDNA, Z ZASCHŁYM GÓWNEM. Taki wasz obraz. Chińczycy się z nas śmieją że brudasy bo rozmsmarowują g---o po tyłku i mają zupełną rację! No ręce opadają, ludzie - ODROBINĘ HIGIENY...
Mysiekpysiek - #zwiazki #rozowepaski #ankieta 

Wyniki ostatniej ankiety to jest #!$%...

źródło: Screenshot_20230721_083407_com.huawei.browser_edit_869118578905403

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mysiekpysiek: Najlepsze są komentarze. To obrzydliwość, ale ludzie myślą, że jak będą trzeć papierem, aż będzie biały to znaczy, że d--a czysta. Nie, że ma roztartą cienką warstwę do okoła.
Ofc czasami są takie "idealne" wypróżnienia, gdzie płyny z jelit idealnie otaczają klocuszka i faktycznie wtedy papier jest od razu czysty, bo organizm się sprawdził.
Ale tak nie jest zawsze. Różne pokarmy różnie działają, a nie oszukujmy się. 90% p0laków
  • Odpowiedz
@Mysiekpysiek: Polacy, a szczególnie wykopki, są dumni ze swoich brudnych dup i myślą, że jak na papierze nie widać to d--a czysta xD

Ciekawe czy myją się też suchym papierem

Bidet w domu powinien być obowiązkowym wyposażeniem
  • Odpowiedz
@Mysiekpysiek: kiedyś w byłej robocie jak powiedziałem chłopakom, że myję dupę po sraniu to mnie od pedołów wyzywali, dlatego co się dziwić dziewczynom z polski, że wolą takiego Araba który o higienę dba niż p0laka śmierdziela w chińskich gaciach z bazaru
viero - @Mysiekpysiek: kiedyś w byłej robocie jak powiedziałem chłopakom, że myję dup...
  • Odpowiedz