Aktywne Wpisy
jacas +22
Podeśle jakiś dobry człowiek na PW screenshoty z tym "flirtem" Boczka erosomana z @Lola18, bo teraz nie zasnę dopóki nie zobaczę co tam się odjaniepawliło ( ͡° ʖ̯ ͡°)?
#slubodpierwszegowejrzenia
#slubodpierwszegowejrzenia
le1t00 +191
Mam wydrukowanych kilka breloków spotify, które kierują do Barki. Playlista to dokładnie 21 godzin i 37 różnych wersji ulubionej piosenki bestii. Edycja bazarowa.
Kod z breloka należy zeskanować w aplikacji Spotify.
W #rozdajo 3x breloczek w papieskich kolorach, z wysyłką pp na mój koszt. Może całe, może nie. Nie wiadomo.
Zasady:
Plus oraz ulubiony (może być tez najgorszy) mem z papierzem (opcjonalnie) w komentarzu.
Kod z breloka należy zeskanować w aplikacji Spotify.
W #rozdajo 3x breloczek w papieskich kolorach, z wysyłką pp na mój koszt. Może całe, może nie. Nie wiadomo.
Zasady:
Plus oraz ulubiony (może być tez najgorszy) mem z papierzem (opcjonalnie) w komentarzu.
#przegryw #psychoterapia #psychologia
Chodzę do psychiatry tylko po leki nasenne, po tym jak jedna odrzuciła moje próby wyjaśnienia dlaczego nie mogę spać. Mało jest ludzi dobrych w swoim fachu, bo większość ludzi to
Najlepiej byłoby połączyć te leczenia, ale znalezienie kogoś dobrego może być trudne, a nawet jeżeli to ma terminy zawalone bądź jest drogi, nie jest lekko w tej drodze, więc ludzie narzekają, a memy
na niektóre zakute łby nie zadziała nic
chociaż jestem zdania, że można udowodnić, że na zakute łby też zadziałała, ale odwrotnie i w przeszłości - przecież ci ludzie którzy teraz potrafią tylko wydukać "ok oski" , kiedyś byli małymi dziećmi którymi można się było zająć na milion sposobów.
pech chciał, że zajęli
Chodzi Ci o to, że przegrywy nie chcą pomocy? Ja ją bym bardzo chciał, tylko psychiatrów interesują jedynie połączenia neuronów. Oni nie patrzą na nas jak ludzi, osoby z duszą tylko mechanizm anatomiczny. Dla nich
Generalnie to niczego wartościowego w kontekście swojego założenia się nie dowiesz.
Jedne nawet uznały, że skoro nic nie działa to musi
@Kamilo67: defetyzm psychologów większy niż pacjentów, żaden z tych argumentów do mnie by nie przemawiał
To jest nieprawda, nieśmiałych tak, ale miłych i pewnych siebie w żadnym razie.