Aktywne Wpisy
WykopowyInterlokutor +308
Sylwia Peretti życzy synowi, który zabił 3 osoby "wszystkiego najlepszego" i nazywa go "Aniołem"
#peretti #polska #wypadek #wypadki #rakcontent #patologiazmiasta
#peretti #polska #wypadek #wypadki #rakcontent #patologiazmiasta
qew12 +91
"Zabij się, wymyślasz, rodzice powinni cię wyrzucić z domu."
Przez moje ostatnie posty aż mi się przypomniało jak społeczeństwa traktuje spierdonów, osoby z fobią, autystyków.
#przegryw ##!$%@? #fobiaspoleczna #autyzm #neet
Przez moje ostatnie posty aż mi się przypomniało jak społeczeństwa traktuje spierdonów, osoby z fobią, autystyków.
#przegryw ##!$%@? #fobiaspoleczna #autyzm #neet
#texasbocachica #spacex
@niegwynebleid: XD porownujesz realia ZSRR do USA? A starship nie "wybuchl" z powodu awarii silnika.
Jasne, ja byłem pewny że walnie jeszcze na platformie i będzie ładniejsze bum, ale pisać że nic się nie stało to są bzdury.
Kacapy i starship zrobili to samo z tych samych powodów - mieli dobry silnik ale nie mieli silnika do wielkiego kutanga na księżyc.
A to, że raptory mają dobrą
Ależ to jebnie
@niegwynebleid: ostatni lot N1 byl obiecujacy, ale tworca N1, Korolev ( taki odpowiednik Von Brauna z USA ) zmarl w 66r. Potem N1 traktowano po macoszemu bo konkurent, wróg i nastepca Koroleva mial zupelnie inną wizje.
@niegwynebleid: system terminacji zadzialal, ale booster okazal sie na tyle mocny ze rakieta przez jakis czas kontynuowala lot mimo dziury w zbiorniku i mimo robienia fikołków. Cały system obsługi tych 33 raptorów okazał się wielkim sukcesem.
Nie udało się, choć próbowali. to nie próba zrobienia neapolitańskiej z ananasem tylko rakieta z mocą zniszczenia nazistów z księżyca, troszkę poważniej do tego podchodzili ale mimo starań nie wyszło.
Choć jest szansa że mieli choćby system odprowadzania gazów , czemu real world ironman (w miliard razy lepszej rakiecie jak wszyscy wiemy) się sprzeciwiał, do momentu aż
@niegwynebleid: W tym również się mylisz, otóż OLT Starshipa wciąż nie ma systemu odprowadzania gazów (flame diverter), to co zamontowali pod stanowiskiem to system tłumienia fali uderzeniowej.
@niegwynebleid: kumasz kolego, że to był lot testowy, w którym zasadniczo nawet etap lotu stał pod znakiem zapytania i wszyscy byli gotowi na to, że ta rakieta może walnąć nawet na platformie startowej? Ty jesteś jak mój ojciec, który cieszył się jak dziecko, wtórował Rosji i twierdził, że Amerykanie mają gówno a