Wpis z mikrobloga

Podczas jazdy autobusem czytałem sobie miejską gazetę. Pomyślałem że Za pomocą mikrograntów można pomóc znaleźć spokojnym fajnym facetom Ukrainkę. A Ukraince znaleźć polaka i lepiej zintegrować się ze społeczeństwem. Pomyślałem żeby w parku południowym zrobić polsko-ukraiński piknik integracyjny zakończony imprezę do białego rana. Będzie można sobie znaleźć fajne koleżanki albo dziewczynę. Będzie to oczywiście połączone ze zbiórkom pieniędzy na siły Zbrojne Ukrainy. Będzie można zrobić grilla usiąść sobie na kocach i się poznać. Na pewno jest skuteczniejsze niż portale randkowe. Jak ktoś ma jakiś pomysł co jeszcze można zrobić na takiej imprezie to proszę napisać w komentarzu. #ukraina #wroclaw #polska #przegryw #tinder #logikarozowychpaskow #zwiazki #randkujzwykopem #p0lka #konfederacja
Pobierz
źródło: IMG_5102
  • 17
@chemikorganik: To już jest naprawdę szczyt szczytów xD Żadna Polka cię nie chce to serio myślisz; że masz szansę na wymagającą Ukrainkę? Jak można być aż tak zdesperowanym to się po prostu w głowie nie mieści….
@AlienFromWenus: dla p0laka jak najbardziej :)) dla Polki złe, bo przecież jak kobieta śmie nie wybrać śmierdzącego Januszka z roszczeniami xD Albo jak nie może jej się nie podobać kartoflana twarz p0laka i biała skóra xD
@AlienFromWenus: Tak, mnie zastanawia w ogóle skąd im wzięło się przekonanie, że Polki należą do nich? Jesteśmy niezależnymi jednostkami i to my decydujemy z kim sypiamy i kim się wiążemy. Ale to oczywiście nasza wina, że są incele i przegrywy
@Mamaboss:

Wiesz dla nich to wygląda tak
Polak ma dziecko z murzynką - dziecko jest Polakiem, profit dla polskiego stada
Polka ma dziecko z murzynem - dziecko jest murzynem, strata dla polskiego stada xD

Tak działa samczy gadzi mózg. Śmieją się z gadziego mózgu u kobiet i krytykują je za kierowanie się prymitywnymi instynktami, ale sami swoje prymitywne instynkty i gadzie mózgi racjonalizują i traktują jako argument na wszystko, nawet na