Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +59
W 25,5 miesiąca przejechane 85 tys. km. Skoda Fabia III Kombi 1.0 MPI 60 KM w gazie.
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
EpicElion +28
Dzień dobry, bierzcie po jednym miłego dnia.
Jak by się człowiekowi kiedyś coś stało to nawet w spokoju nie można umrzeć, bo ludzie będą nagrywać twoje zwłoki i wrzucać do neta dla plusów robiąc sobie żarty ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#ravgor #twitter #przemyslenia #smierc #samobojstwo #smutnaprawda
Zdjęcie zamazane przeze mnie. Na twitterze było bez cenzury.
Tym niemniej też sobie pomyślałem, że nawet chłop się nie mógł zabić w spokoju, bo mu ktoś z góry zdjęcie zrobil, a jeszcze jest nagranie z monitoringu jak uderza o ziemię
Powiedz to tym zwierzętom - chirurgom urazowym. HWDHU !
Zawsze mnie zastanawia czemu ludzie tak się przejmują tym co się stanie z ich ciałem po śmierci. Może Ty mi wytłumaczysz?
@koniecswiatajestbliski bo nie są w stanie pojąć, że po prostu ich nie ma.
Byłam kiedyś na pogrzebie kuzyna, który zginął w wypadku, w którym ktoś w niego wjechał autem jak szedł chodnikiem. Już na cmentarzu przed włożeniem trumny do piachu ksiądz się pyta czy jeszcze otworzyć trumnę i jakaś baba: