Aktywne Wpisy
Duza-fajka +110
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
kishibashi +15
Mam kilka pytań, bo teoria teorią, a co innego praktyka.
Dość często w okolicy swojego zamieszkania widywałem chłopaka, który na pierwszy rzut oka sprawia wrażenie niedostosowanego społecznie, najprawdopodobniej z jakimś opóźnieniem intelektualnym. Wiek ok. 25-30 lat. Bardzo często widywałem go w sklepach z torbami na zakupy - wyglądał na zadbanego, zaopiekowanego, zdolnego do wykonywania jakichś codziennych czynności. W ostatnim czasie jednak widziałem, że jest bardziej zaniedbany i nosi ze sobą toboły, a dzisiaj
Dość często w okolicy swojego zamieszkania widywałem chłopaka, który na pierwszy rzut oka sprawia wrażenie niedostosowanego społecznie, najprawdopodobniej z jakimś opóźnieniem intelektualnym. Wiek ok. 25-30 lat. Bardzo często widywałem go w sklepach z torbami na zakupy - wyglądał na zadbanego, zaopiekowanego, zdolnego do wykonywania jakichś codziennych czynności. W ostatnim czasie jednak widziałem, że jest bardziej zaniedbany i nosi ze sobą toboły, a dzisiaj
Komentarz usunięty przez autora
@tesknilam_: Każdy z predyspozycjami na bezwzględnie posłusznego tłumoka.
@tesknilam_: Zdecydowanie nie.
Wiesz ile razy ja się na rekrutacjach skompromitowałem? Zbyt dużo.
Szukać dalej, obserwować.
@tesknilam_: ja również na swoich wpadkach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
16 godzin stania na nogach, umowa zlecenie, 1300 wynagrodzenia, dojazdy na 5 rano, obcinanie wynagrodzenia za najmniejsze uchybienia typu brak krawata w stroju służbowym czy 3 minuty spóźnienia. Nie mów więc, że biednego nie zrozumiem.
Jednak zamiast jojczyć cisnąłem po swoje.
@tesknilam_: no dokładnie, tak samo sobie powiedziałem wtedy. Na pewno przyda się wsparcie innych osób- rodziny, jak masz to faceta. Nawet bez tego podejrzewam, że się da, no ale trzeba faktycznie być silnym. Przysiądź sobie nad swoim CV, odpicuj, pokoloruj.
Zastanów się, co poszło nie tak na rozmowach, coś na pewno można poprawić.