Aktywne Wpisy
tumiwisizm +137
42 lata za mną, gdyby ktoś się mnie zapytał czy coś bym zmienił, gdybym mógł cofnąć się w czasie, to odpowiedziałbym "nie", to były zajebiste 42 lata, wszystkim Wam życzę takich.
A czego sobie bym życzył? Zdrowia, przeżycia długiego życia i aby to pozostałe było równie fajne jak to już przeżyte.
A Wam dziękuję za dobry jak i zły kontent na tym portalu i za możliwość uczestniczenia w nim.
#urodziny
A czego sobie bym życzył? Zdrowia, przeżycia długiego życia i aby to pozostałe było równie fajne jak to już przeżyte.
A Wam dziękuję za dobry jak i zły kontent na tym portalu i za możliwość uczestniczenia w nim.
#urodziny

źródło: 1000018249
Pobierz
wscieklizna_irl +16

źródło: temp_file7563561800146214711
Pobierz
Komentarz usunięty przez autora
@tesknilam_: Każdy z predyspozycjami na bezwzględnie posłusznego tłumoka.
@tesknilam_: Zdecydowanie nie.
Wiesz ile razy ja się na rekrutacjach skompromitowałem? Zbyt dużo.
Szukać dalej, obserwować.
@tesknilam_: ja również na swoich wpadkach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
16 godzin stania na nogach, umowa zlecenie, 1300 wynagrodzenia, dojazdy na 5 rano, obcinanie wynagrodzenia za najmniejsze uchybienia typu brak krawata w stroju służbowym czy 3 minuty spóźnienia. Nie mów więc, że biednego nie zrozumiem.
Jednak zamiast jojczyć cisnąłem po swoje.
@tesknilam_: no dokładnie, tak samo sobie powiedziałem wtedy. Na pewno przyda się wsparcie innych osób- rodziny, jak masz to faceta. Nawet bez tego podejrzewam, że się da, no ale trzeba faktycznie być silnym. Przysiądź sobie nad swoim CV, odpicuj, pokoloruj.
Zastanów się, co poszło nie tak na rozmowach, coś na pewno można poprawić.