Wpis z mikrobloga

#ravgor #blackpill #przegryw #depresja #przegrywpo30tce #logikaniebieskichpaskow #pieklomezczyzn #p0lka

- Pamiętajcie chłopaki jak coś to rozmawiajcie o swoich problemach, lepsze to niż tłamszenie ich w sobie!!

- Wiecie, co nie podoba mi się, że w Polsce źle traktuje się mężczyzn, że kobiety dostają pomoc państwa w każdym aspekcie życia a nas męzczyzn traktuje się jak śmieci. Ostatnio nie mogłem dostać się na staż z urzędu pracy do IT, bo przyjmują tylko kobiety, a mój kolega musi sam sobie uzbierać na prawo jazdy TIRa bo urząd pracy dopłaca tylko kobietom. W sumie czuje się dyskryminowany i jestem traktowany jak obywatel drugiej kategorii w porównaniu z kobietami.

- O TY INCELU PIEPRZONY!!! DOBRZE CI TAK!! OBYS ZDECHL, IDZ SIE LECZYC PSYCHIATRYCZNIE BO W PELNI ZASLUGUJESZ NA TO CO CI SIE DZIEJE!
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@92cel: Niestety w tym świecie czy społeczeństwie nikogo męskie problemy nie interesują. No chyba, że odpowiednio wyglądasz, ale to też można szybko wylecieć poza bandę. Jakikolwiek przejaw słabości od razu wywołuje pogardę innych, a w szczególności kobiet. Najgorsze co można tylko zrobić to zwierzyć się z problemów kobiecie, bo nawet jeśli nie odrzuci cię od razu to z czasem wykorzysta twoją słabość przeciwko tobie.

Społeczeństwo próbuje utwierdzać mężczyzn, że mogą
  • Odpowiedz
@92cel: Ile można k---a razy powtarzać, że to chłopy chłopom zgotowali ten los. Co to za mityczne "społeczeństwo" przychylne kobietom, a nieprzychylne mężczyznom? Czyż nie składa się ono w połowie z samych mężczyzn?
  • Odpowiedz
@JustTheDude: Popieram w 100%. Mężczyzni to większość w sejmie, dlatego mężczyżni mogą zdecydować aby sokńczyć dyskryminowąć mężczyzn - ale oczywiście tego nie robią - pewnie wielu z nich to beciaki z przepranym mózgiem - weżmy Tuska, który przepraszał, za to że narzeczona go zdradziła. I ten człowiek międzyinnymi ma głos w sejmie. A kto na niego glosuje? No inni mężczyzni, którzy nie widzą nic złego w gnojeniu mężczyzn, bo liczą
  • Odpowiedz
@92cel: Z chujem, a nie przepranym mózgiem. "Przeprany" mózg sugeruje, że to nie jest naturalny stan, a to jest takowy. Od zarania dziejów, jeszcze w erze kamienia łupanego to mężczyźni wychodzili na polowanie i do walki, nie kobiety.

Po prostu patriarchat w okresie jaki my osiągnęliśmy zjada własne dzieci.
  • Odpowiedz
@JustTheDude: Masz rację, ale z drugiej strony - póki mężczyżni mieli więcej praw można było uzasadnić czymś ich większą eksploatacją i pracę w cięższych warunkach, a w prehistorii chodzenie na polowania. Obecnie mężczyźni mają mniej praw od kobiet a pracować mają więcej i w cięższych warunkach niż kobiety.
  • Odpowiedz
@92cel: I tak w dupę sobie mogli wsadzić te prawa. Jakie to te większe prawa mieli? Mogli zagłosować? Śmiechu warte. No, jeszcze jakie mieli prawo, którego kobieta nie miała? Mogli chodzić z bardziej odsłoniętym ciałem? To wszystko to nic nieznaczące pierdoły.
Jakie prawa mieli szeregowcy w okopach pierwszej i drugiej wojny? Jakie dodatkowe prawa mieli kolonizatorzy Ameryki? Mieli prawo z---------ć, zdychać, no i czasami dać swojej babie w mordę. O
  • Odpowiedz
@JustTheDude: Ale co mam poradzić na to ze inni mężczyźni są z-----i? Przecież OP tez apeluje do takich, żeby ogarniali, a nie obwinia za wszystko kobiety. A większość mężczyzn np władza to wąska grupa uprzywilejowanych samców i tylko te same genitalia z nimi dzielimy
  • Odpowiedz