Aktywne Wpisy

charmingman +306
Pytanie do bezdzietnych, którzy również nie planują dzieci w przyszłości — jaki jest wasz plan na przyszłość? Na starość? Jak się utrzymacie, jak macie zamiar przeżyć starość?
Nie pytam aby oceniać, jestem po prostu ciekawy, ale i mam też znowu minimalum czasu, to myślałem skrobnąć coś na ten temat, ale potrzebuję jakichś informacji od samych zainteresowanych.
Komentarze w stylu "hehe jak coś to pójdę z liną do lasu" i inne bzdury będę
Nie pytam aby oceniać, jestem po prostu ciekawy, ale i mam też znowu minimalum czasu, to myślałem skrobnąć coś na ten temat, ale potrzebuję jakichś informacji od samych zainteresowanych.
Komentarze w stylu "hehe jak coś to pójdę z liną do lasu" i inne bzdury będę

Ciekawe, czy kazali mu iść pobiegać, czy po prostu być facetem i się nie mazgaić.
#poznan #pieklomezczyzn
@apee: Dlaczego mu nie pomogłeś? Jesteś współwinny tego co się stało
W końcu jakiś głos rozsądku
@apee: Ale on tego wsparcia nie chciał, dziewczyna zgłosiła że chce się zabić, przez co zabrano mu pozwolenie na b--ń ale nakłamał i pozwolenie zostało przywrócone. Przestańcie robić z niego męczennika, to zwykły psychopata był.
@apee: XDDDDD
@Mandarex: niesłychane, ktoś kto chciał się zabić nie chciał, żeby mu zabrano narzędzie mogące do tego służyć. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przypominam, bronicie psychopaty, p------e ilu podobnych jemu tu siedzi, tylko są zbyt p-------i aby zrobić to co on.
Ja wiem, że jak już któryś z Was znajdzie kobietę to uważa ją za swoją własność do końca swoich dni, bo