Wpis z mikrobloga

Gdyby 2 lata temu ten typ dostał takie wsparcie jak dzisiaj dziewczyna, to do niczego by nie doszło.
Ciekawe, czy kazali mu iść pobiegać, czy po prostu być facetem i się nie mazgaić.
#poznan #pieklomezczyzn
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@apee: Zacznijmy zakładać zbiórki i masowo wspierać każdą osobę po zerwaniu!! świetny pomysł! W końcu zerwanie = bycie świadkiem morderstwa bliskiej osoby
  • Odpowiedz
@apee Chętnie was wesprę płacąc większe podatki na opiekę psychiatryczną oraz kampanie nagłaśniające problemy współczesnych mężczyzn. Za cywilne tchórzostwo nie szanuję.
  • Odpowiedz
Gdyby 2 lata temu ten typ dostał takie wsparcie jak dzisiaj dziewczyna, to do niczego by nie doszło.

@apee: Ale on tego wsparcia nie chciał, dziewczyna zgłosiła że chce się zabić, przez co zabrano mu pozwolenie na b--ń ale nakłamał i pozwolenie zostało przywrócone. Przestańcie robić z niego męczennika, to zwykły psychopata był.
  • Odpowiedz
@Mandarex Naprawdę zgłosiła, że chciał się zabić już wcześniej? Przywrócili mu pozwolenie i nie osądzono go o nękanie? Wykopki już knują, że doprowadziła do samobójstwa... Jeszcze co chwila ją szkalują.
  • Odpowiedz
dziewczyna zgłosiła że chce się zabić, przez co zabrano mu pozwolenie na b--ń ale nakłamał i pozwolenie zostało przywrócone

@Mandarex: niesłychane, ktoś kto chciał się zabić nie chciał, żeby mu zabrano narzędzie mogące do tego służyć. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@BennyLava: Niesłychane, wykopki p------ą że nikt mu nie pomógł, kiedy było zupełnie inaczej a on tej pomocy zwyczajnie nie chciał.

Przypominam, bronicie psychopaty, p------e ilu podobnych jemu tu siedzi, tylko są zbyt p-------i aby zrobić to co on.
  • Odpowiedz
@wrth: Jesteś głupszy niż ustawa przewiduje jesli wierzysz we wszystko co zobaczysz w internecie. Żyj sobie we włansym sielankowym świecie gdzie NFZ jest wspaniały, psychologowie na NFZ są wspaniali i nie musisz czekać miesiącami na wizytę.
  • Odpowiedz
@Pau_linula: Jak masz borderka typu rano chce mi sie plakac a na drugie sniadanie juz sie smieje to owszem, poczekasz. Jak jestes swiadkiem dwoch smierci w odstepie minuty to raczej czekac nie bedziesz i to nie jest sielankowy swiat, to sa fakty
  • Odpowiedz
@apee: W Polsce codziennie tysiące ludzi wchodzi ze sobą w związki i się rozstaje, a życiowe piz.y chciałyby pomocy psychologa od państwa, bo dziewczyna ich rzuciła. I jeszcze zrównują to z byciem świadkiem morderstwa swojego narzeczonego oraz samobójstwa ex xD N------e w tych pustych łbach macie i to solidnie.

Ja wiem, że jak już któryś z Was znajdzie kobietę to uważa ją za swoją własność do końca swoich dni, bo
  • Odpowiedz
@apee: Czym innym jest depresja, a czym innym chęć odyebania siebie i innych, niewinnych ludzi z powodu tego, że kobieta mnie rzuciła. Ja jestem jak najbardziej za leczeniem takich osób w specjalistycznych zakładach, bo w taki sposób na zerwanie może reagować max 14-15 latek. Natomiast jeżeli dorosła osoba chce robić poważną krzywdę komuś lub sobie z powodu baby, gdzie na świecie jest kilka miliardów innych, a w samej Polsce mamy
  • Odpowiedz
@apee: Czy ty właśnie porównałeś wsparcie po rozstaniu do wsparcia po tym co się wydarzyło w Poznaniu? Mam nadzieję, że to bait xD
  • Odpowiedz