@andbatros: kobieta nie zrobi bica i barów przez siłownię, nie będzie wyglądać napakowana bez wspomagania się czymś innym xD nie zniechęcaj kobiet dzbanie
@charmingman czyli nachwytem 66 ( ͡º͜ʖ͡º) ale i tak ładnie. Muszę też sobie tak dowalić tylko nie wiem czy jak bym przy swojej wadze wyrobił te 10kg Słabe geny i nie jestem jakiś wielki bo 177cm wzrostu i 79kg wagi
@charmingman: zawsze mnie ciekawiło po co ktoś dodaje ciężaru jeśli jest na etapie gdzie nie zrobi poprawnie dziesięciu powtórzeń przez trzy serie z wagą własnego ciała
mam już dość p---------a tego orangutana, odechciewa mi się dawać info na tagach, czuje pierwotne obrzydzenie do tego chama jestem prawusem ale k---a skręca mnie na myśl że ktokolwiek z prawicy tą abominacje popiera
Zaczęłam poważnie ćwiczyć na siłowni, żeby umieć się podciągnąć. I cyk po 10 miesiącach pykło 10 kg. Jaram się. (。◕‿‿◕。)
Komentarz usunięty przez moderatora
@tyrytyty: tylko nie dzbanie bo w ryj dać mogę dać
( ͡º ͜ʖ͡º) ale i tak ładnie. Muszę też sobie tak dowalić tylko nie wiem czy jak bym przy swojej wadze wyrobił te 10kg
Słabe geny i nie jestem jakiś wielki bo 177cm wzrostu i 79kg wagi
@andbatros: widać postura bułgarskiej hokeistki podoba się samcom w XXI wieku, bo po co by to sobie robily?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Świetnie. Jedziesz! ( ͡º ͜ʖ͡º) rób lepiej na spokojnie, bez ciężaru i pracują nad technika..
Jak jest siła w plecach to później sie dosłownie fruwa na tym drążku i satysfakcja jest ogromna.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Tam gdzie ja ćwiczę to wszystkie dupę robią, hip thrusty, rumuny i wymachy nogami na wyciągu