Wpis z mikrobloga

@Mandarex Naprawdę zgłosiła, że chciał się zabić już wcześniej? Przywrócili mu pozwolenie i nie osądzono go o nękanie? Wykopki już knują, że doprowadziła do samobójstwa... Jeszcze co chwila ją szkalują.
dziewczyna zgłosiła że chce się zabić, przez co zabrano mu pozwolenie na broń ale nakłamał i pozwolenie zostało przywrócone

@Mandarex: niesłychane, ktoś kto chciał się zabić nie chciał, żeby mu zabrano narzędzie mogące do tego służyć. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Pau_linula: Jak masz borderka typu rano chce mi sie plakac a na drugie sniadanie juz sie smieje to owszem, poczekasz. Jak jestes swiadkiem dwoch smierci w odstepie minuty to raczej czekac nie bedziesz i to nie jest sielankowy swiat, to sa fakty
@apee: W Polsce codziennie tysiące ludzi wchodzi ze sobą w związki i się rozstaje, a życiowe piz.y chciałyby pomocy psychologa od państwa, bo dziewczyna ich rzuciła. I jeszcze zrównują to z byciem świadkiem morderstwa swojego narzeczonego oraz samobójstwa ex xD #!$%@? w tych pustych łbach macie i to solidnie.

Ja wiem, że jak już któryś z Was znajdzie kobietę to uważa ją za swoją własność do końca swoich dni, bo przez
@apee: Czym innym jest depresja, a czym innym chęć odyebania siebie i innych, niewinnych ludzi z powodu tego, że kobieta mnie rzuciła. Ja jestem jak najbardziej za leczeniem takich osób w specjalistycznych zakładach, bo w taki sposób na zerwanie może reagować max 14-15 latek. Natomiast jeżeli dorosła osoba chce robić poważną krzywdę komuś lub sobie z powodu baby, gdzie na świecie jest kilka miliardów innych, a w samej Polsce mamy jakieś