Aktywne Wpisy

Moseva +217
Szkoda mi chłopaków z Krakowa.
Kierowca zachowywał się głupio na trasie, przykro mi ze nikt ho wystarczająco nie wyedukowal o „bezpiecznej” szybkiej jeździe. Może był uzależniony od adrenaliny. Szkoda ze nikt w porę nim nie potrząsnął, nie zabrał prawka. Biedni są ci trzej pasażerowie, którzy zginęli razem z nim i ich rodziny, które cierpią.
Szkoda mi załogi Titana.
Byli odkrywcami, wizjonerami, może chora i niepotrzebna fantazja, ale nikt z nich nie zasługiwał
Kierowca zachowywał się głupio na trasie, przykro mi ze nikt ho wystarczająco nie wyedukowal o „bezpiecznej” szybkiej jeździe. Może był uzależniony od adrenaliny. Szkoda ze nikt w porę nim nie potrząsnął, nie zabrał prawka. Biedni są ci trzej pasażerowie, którzy zginęli razem z nim i ich rodziny, które cierpią.
Szkoda mi załogi Titana.
Byli odkrywcami, wizjonerami, może chora i niepotrzebna fantazja, ale nikt z nich nie zasługiwał

keppo +57

Ciekawe, czy kazali mu iść pobiegać, czy po prostu być facetem i się nie mazgaić.
#poznan #pieklomezczyzn
@apee: Dlaczego mu nie pomogłeś? Jesteś współwinny tego co się stało
W końcu jakiś głos rozsądku
@apee: Ale on tego wsparcia nie chciał, dziewczyna zgłosiła że chce się zabić, przez co zabrano mu pozwolenie na broń ale nakłamał i pozwolenie zostało przywrócone. Przestańcie robić z niego męczennika, to zwykły psychopata był.
@apee: XDDDDD
@Mandarex: niesłychane, ktoś kto chciał się zabić nie chciał, żeby mu zabrano narzędzie mogące do tego służyć. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przypominam, bronicie psychopaty, #!$%@? ilu podobnych jemu tu siedzi, tylko są zbyt #!$%@? aby zrobić to co on.
Ja wiem, że jak już któryś z Was znajdzie kobietę to uważa ją za swoją własność do końca swoich dni, bo przez