Aktywne Wpisy

mirko_anonim +46
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Cześć wszystkim, nazwijmy mnie Michał. Od jakiegoś czasu bawię się uczuciami prostytutek (trójmiasto). Ale o co kaman:
Mam 28lat, pracuję jako menedżer w firmie logistycznej. Mam gadane, dobrze wyglądam. Trochę jak mityczny syn koleżanki Twojej starej :D więc ubieram się w garniak, idę na pannę(młode Julki 20-25lat). Biorę na godzinę, robię ją realistycznie z 25 minut po czym zaczynam nawijać że w sumie to się z nią umówiłem bo
Cześć wszystkim, nazwijmy mnie Michał. Od jakiegoś czasu bawię się uczuciami prostytutek (trójmiasto). Ale o co kaman:
Mam 28lat, pracuję jako menedżer w firmie logistycznej. Mam gadane, dobrze wyglądam. Trochę jak mityczny syn koleżanki Twojej starej :D więc ubieram się w garniak, idę na pannę(młode Julki 20-25lat). Biorę na godzinę, robię ją realistycznie z 25 minut po czym zaczynam nawijać że w sumie to się z nią umówiłem bo
źródło: Screenshot-20250627-184227-Messages
Pobierz
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki jak sobie poradzić ze strachem przed samotnością? Mam 32 lata i od 6 lat jestem w związku z dziewczyną, która nic kompletnie do niego nie wnosi. Nie sprząta, nie gotuje, s--s też już dawno się znudził i nawet mi się już nie chce, jest toksyczna, egoistyczna, narcystyczna, przeciętnej urody, depresyjna i ma jeszcze kilka innych problemów i nie mogę z nią zerwać. Jestem świadomy, że ciągnie mnie
Mirki jak sobie poradzić ze strachem przed samotnością? Mam 32 lata i od 6 lat jestem w związku z dziewczyną, która nic kompletnie do niego nie wnosi. Nie sprząta, nie gotuje, s--s też już dawno się znudził i nawet mi się już nie chce, jest toksyczna, egoistyczna, narcystyczna, przeciętnej urody, depresyjna i ma jeszcze kilka innych problemów i nie mogę z nią zerwać. Jestem świadomy, że ciągnie mnie

Kolega szuka oferty internetu mobilnego, który chciałby stosować jako "zwykły", w komputerze, gdyż ma bardzo kiepskie łącze u siebie. Nie ma możliwości podpięcia światłowodu ani poprowadzenia czegoś po kablach telefonicznych, więc zostaje chyba tylko to. Możecie coś polecić? Nie znam się zupełnie. Zależałoby mu na transferze miesięcznym przynajmniej 200 GB.
2. niech weźmie 4 startery plus/play/orange/tmo, takie tam po 5zl . sprawdzi jak to dziala
3. jak nie będzie śmigało LTE /4g lub może i 5G - antena zewnętrzna i jakiś router. operatorzy maja takie w ofercie
jest to ma być MOBILNY, czego nie napisałeś. to ofert masa. ma wybór urzedzenia
- dzyndzel USB ( właściwie to tylko PC
- taki mobilny rozterek z wifi ( który prfereuje ) mniej więcej paczka fajek. może podpiąć i kompa z wifi i jakiś tablet
punkt 2 aktualny, niech sprawdzi tam gdzie spędza