Aktywne Wpisy

Ytarka +81
Jeden rabin powie tak, drugi rabin dostanie padaczki a ja Wam powiem, że ten przedpokój nigdy nie czuł się lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°) i jeszcze krzesełko se machnęłam do kompletu. #czujedobrzeczlowiek
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
JudzinStouner +465
Co moi starzy odp…dalają dzisiaj to ja nawet nie. W kurniku zamieszkały szczury, więc stary wymyślił, że je wydusi. Wyganiają kury na zewnatrz, uszczelnił wszystkie dziury, zrobił rurę do traktora i ma zamiar je otruć spalinami xDDD
#rolnictwo #dziendobry #c---------------a
#rolnictwo #dziendobry #c---------------a

Chłop jest łasy na kasę do tego stopnia, że sprzedaje uszkodzone samochody/motory i ma wyebane w klientów. Nie mówiąc, że sprzedaje pojazdy bez VIN-u... Nie przyjmuje reklamacji, bo broni się jakimiś umowami. Tak tak, on jest rolnikiem...
I co teraz, nawet jak zostanie #!$%@?, a zostanie, to będzie jego pierwsza i ostatnia walka, to i tak zyska jakiś rozgłos i potencjalnie będzie miał większe grono osób, do których może trafić i ich oscamować.
I ja wiem, że influ/osoby występujące we frikach reklamują scamy i ćpają i wrzucają zdjecia penisów na insta, i nie jest to dobre, ale branie do federacji lichwiarza/handlarza to jest gruba przesada.
#famemma
k---y, e-k---y, bandyci, bezbeki, oskarki itp
@upadekcywilizacji: z netfliksa