Aktywne Wpisy

Ryksa +95
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

jmuhha +13
Możecie mi powiedzieć skąd szary człowiek (ja) ma wziąć takie pieniądze zwykle auto na dojazdy do pracy 4-10 km? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000018819
Pobierz

#komputery #windows
Poza tym pamiętaj, że istnieje ryzyko, że może coś pójść nie tak, dlatego nie zapomnij o
I tyle z plusów, bo podpiąłem właśnie zewnętrzny dysk żeby zrobić kopie zapasowa i go nie wykrywa ( ͡° ʖ̯ ͡
Ciężko mi powiedzieć czy wcześniej dysk zewnętrzny był widzialny, ale podłączyłem go do MacBooka i go widzi i normlanie mogę korzystać. Na kompie nie działa, ale znowu pendrive odczytuje bez problemu. Ah dramat XD
źródło: 1
PobierzProblematyczne może być to 580MB (to może być coś utworzone przez system przy instalacji), jak windows sobie z tym nie poradzi to spod linuxa live na