Faceci są zje*ani. To się zabijają przez baby, to się zabijają dla bab, to zabijają innych przez baby, a one miesiąc później będzie już skakała na innym.
Dosłownie wczoraj oglądałem historię z rosji gdzie typ zorganizował lasce urodziny i wysypał suchy lód po czym wskoczył do basenu. (umar) Kobieta bardzo płakała i nie mogła się pozbierać przez wiele lat, dlatego 5 miesięcy później wyszła ponownie za mąż ( ͡º͜ʖ͡º)
@majestatyczny_grubas: Co mają wspólnego kobiety i szachy? Do 7 listopada 1918 nie mieli praw wyborczych. Szachy ciągle nie mają ( ͡°ʖ̯͡°)
@kolorowe_jarmarki: typowa zero-jedynkowa manipulacja, bo przecież gdyby facet ożenił się znowu po 5 latach to jest tak samo zły jak ta kobieta ( ͡º͜ʖ͡º)
@mango2018: a ciekawe kto ich do takiego stanu doprowadza.
@tindeRoman: ale to ty tutaj manipujesz, sugerując, że tylko kobiety po rozstaniu czy śmierci partnera, wiążą się z kimś innym xd i nigdzie nie powiedziałam, że ktokolwiek, kto tak robi jest zły. Masz lekkie problemy z logika i wnioskowaniem
@kolorowe_jarmarki aaa, czaję. Wróć do tego wątku gdy skończysz te 15 lat i twoje "związki" będą trwały dłużej niż miesiąc ( ͡º͜ʖ͡º) Jeśli uważasz że w ciągu 5 miesięcy od śmierci partnera można nie tylko zacząć się umawiać, ale już poznać kogoś tak dobrze żeby wyjść za mąż za tę osobę, to powinnaś zgłosić się do pobliskiego psychiatryka, bo to w najlepszym wypadku to aleksytymia.
Dosłownie wczoraj oglądałem historię z rosji gdzie typ zorganizował lasce urodziny i wysypał suchy lód po czym wskoczył do basenu. (umar) Kobieta bardzo płakała i nie mogła się pozbierać przez wiele lat, dlatego 5 miesięcy później wyszła ponownie za mąż ( ͡º ͜ʖ͡º)
#poznan #s---------a #zwiazki #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie przez baby, a choroby psychiczne.
Żaden zdrowy człowiek nie strzela do drugiego z powodu niespełnionej miłości.
Komentarz usunięty przez moderatora
@mango2018: dziwne, bo od dawnych czasów dokładnie tak się dzieje
@kolorowe_jarmarki: nie wskakiwałby w nowy związek po tygodniu/miesiącu ¯\(ツ)/¯
Nie, żaden zdrowy tego nie robi.
Robią to osoby chore psychicznie
@mango2018: czyli większość mężczyzn
@kolorowe_jarmarki: typowa zero-jedynkowa manipulacja, bo przecież gdyby facet ożenił się znowu po 5 latach to jest tak samo zły jak ta kobieta ( ͡º ͜ʖ͡º)
@mango2018: a ciekawe kto ich do takiego stanu doprowadza.
Może od upału mu się w głowie popieprzyło.
nie znajduje to choć grama winy w tej kobiecie
@tindeRoman:
"Nie chcę się z nikim spotykać, potrzebuję czasu