Aktywne Wpisy
yawoor724 +60
ehh człowiek stary a głupi,
jakieś pół roku temu odstawiłem całkowicie a-----l i to była doskonała decyzja - lepszy sen, waga i umysł szybszy. Generalnie super odczucia i w weekend czy imprezy mnie nie kusi. Jedynie co jakieś 2 miesiące przychodzi jakiś dzień że mam nastrój na piwko i gierki jak za dawnych studenckich lat i wypijam 3-4 po czym czuje się okropnie dzień później i kilka tygodni mam wstręt. Tak się
jakieś pół roku temu odstawiłem całkowicie a-----l i to była doskonała decyzja - lepszy sen, waga i umysł szybszy. Generalnie super odczucia i w weekend czy imprezy mnie nie kusi. Jedynie co jakieś 2 miesiące przychodzi jakiś dzień że mam nastrój na piwko i gierki jak za dawnych studenckich lat i wypijam 3-4 po czym czuje się okropnie dzień później i kilka tygodni mam wstręt. Tak się

maciekqtno +1080
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Np. tak jest w Diablo 3 i 4, że patche były ok. tydzień przed startem sezonu, żeby ludzie mogli się zaznajomić ze zmianami.
Czy wypuszczą dopiero dokładnie w dzień premiery - 26 września?
#cyberpunk2077 #cyberpunk #gry
źródło: 1
PobierzGdyby to ode mnie zależało to tak bym zrobił - tydzień przed premierą dodatku wypuscił patcha 2.0, zeby gracze ograli, przetestowali zmiany, zrobili nową postać/nowy build i przy okazji nakręcić hajp na premierę dodatku.