✨️ Obserwuj #mirkoanonim Idę na studia stacjonarne mając 23 lata. Obniżyć sobie wiek o rok lub dwa jakby ktoś pytał? Podobno niektórzy krzywo patrzą na to na stacjonarnych. #pytanie #studbaza
@mirko_anonim ale po co? Ja na 4 roku zacząłem 2 kierunek jako dodatkowy. Byłem z ludzki 3 lata młodszymi, miałem 22 lata i nie był to żaden problem. Wiec czemu 23 miałoby być?
@mirko_anonim: Nikogo na studiach nie obchodzi twój wiek. U mnie np. był czterdziestoletni sędzia ekstraklasy, bo chciał mieć plan B jak piłeczka nie wypali. Nikogo on nie obchodził (poza tym, że był przygłupim bucem z wielkim ego).
Anonim (nie OP): Stary pewnie że tak. Ja mam 38 a każdemu kto pyta mówię że 25 i nikt nie ma z tym problemu. Po prostu młodo wyglądam i tyle. Nieraz dewczyna mi tak jakaś kiedyś powiedziała.
W dziekanacie, przy rekrutacji tego nie rób ( ͡~ ͜ʖ͡°) A na studiach przyjmij zasadę "don't ask don't tell", nie rozmawiaj na temat wieku. A twój 23 r.ż. to jest nic. Powodzenia na studiach. ( ͡º͜ʖ͡º)
Stary pewnie że tak. Ja mam 38 a każdemu kto pyta mówię że 25 i nikt nie ma z tym problemu. Po prostu młodo wyglądam i tyle. Nieraz dewczyna mi tak jakaś kiedyś powiedziała.
Idę na studia stacjonarne mając 23 lata. Obniżyć sobie wiek o rok lub dwa jakby ktoś pytał? Podobno niektórzy krzywo patrzą na to na stacjonarnych.
#pytanie #studbaza
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
@mirko_anonim:
W dziekanacie, przy rekrutacji tego nie rób ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
A na studiach przyjmij zasadę "don't ask don't tell", nie rozmawiaj na temat wieku. A twój 23 r.ż. to jest nic.
Powodzenia na studiach. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@mirko_anonim: ty normalny?
@mirko_anonim: kolejny chory
Masz marzenia? To do nich dąż, jeśli tylko zdrowie pomaga xd
W sensie że nie chlej z młodymi jak równy, bo cię zmiecie z planszy (ʘ‿ʘ)