Aktywne Wpisy

sebek_r +571
Komentarz do tego, że Volvo chce fabrycznie ograniczyć prędkość w swoich samochodach. Nazywanie "mentalnymi niewolnikami" ludzi, którzy chcą bezpiecznie poruszać się na drogach xD Chcesz jeden z drugim sobie p-----------c to wypad na tor wyścigowy i parkuj tam swojego gruza bez homologacji, a nie stwarzaj zagrożenie na drogach, gdzie normalni ludzie chcą bezpiecznie podróżować.
#samochody #wypadek #majtczak
#samochody #wypadek #majtczak
źródło: temp_file8606686905316583535
Pobierz
JonasKahnwald +69
Pisałem kiedyś, że spełniłem swoje marzenie ze studiów co do gamingowego PC. Tak właśnie wygląda, Aorus RTX 4090, R7800X3D. (ʘ‿ʘ)
#pcmasterrace #komputery #gry #chwalesie
#pcmasterrace #komputery #gry #chwalesie
źródło: IMG_20240921_171736
Pobierz

Przecież wy im sami reklame robicie xD a potem zdziwenie że oo już pod 17%
#konfederacja #polityka
a gdzie wady
Przed 2020 srednio im szlo, ale w covidzie ladnie pokazali ze są za normalnoscią
@Rabusek: nom, szczególnie wtedy jak ich obecni liderzy podpisali się pod konfederacją Gietrzwałdzką XD
@Kryspin013: a jak pis, ko, lewica i wszyscy inni zakazywali Ci z domu wychodzic i prowadzic biznesu to spoko bylo? xD
@Rabusek: Kto mi zabronił z domu wyjść? Jedyne ograniczenia jakie odczułem realnie to kolejki w sklepach, co przyznam, było nawet dla mnie na plus bo sklepy zaczęły być nagle otwarte 24h.
Co do biznesów to, co mam ci napisać? PiS jak zwykle zrobiło wszystko na o-------l. Nie
xD
I jeszcze ten cyrk z 2 tygodniami po powrocie zza granicy (na szczescie latwy do obejscia, #100dnibezkwarantanny)
@Kryspin013:
@Rabusek: Ok, niech ci będzie, że gdzieś tak mogło być. Nie zmienia to faktu, że przez cały okres pandemii, ani ja, ani dziewczyna, ani rodzina, nie mieliśmy żadnego problemu z wyjściem z domu. Sam bez żadnego problemu też przemieszczałem się między miastami np. na święta.
No ale wygodnie uniknąłeś mojego pytania o pokemony typu braun.
@Kryspin013: ale tak bylo wszędzie. Policja, straszenie karami za wychodzenie z domu bo ktos Ci nalozyl arbitralną kwarantanne po powrocie zza granicy. Przeciez to smieszne.
@Kryspin013: a no to spoko, ja tez nie, bo zadzwonilem do sanepidu i naklamalem, ze bylem w celach naukowych na wakacjach, a nie na wypoczynku. Nie zmienia to faktu, ze o ile ja i Ty to przeskoczylismy (i jak wyzej, sporo osob z tagu), to nie kazdy mial takie szczescie i konczyl w sądzie albo
@Rabusek: dostałeś karę za wyjście z domu?
Ani w rodzinie, ani wśród przyjaciół, ani wśród znajomych ze studiów nie widziałem ani jednego przypadku by do czegoś takiego doszło. Za to kojarzę w c--j przypadków jak jakieś edyty górniak, sebixy czy inne szury potrafiły się rzucać do bicia
@Kryspin013: nie. Czy wiem, ze ludzie dostali kontrole policji? Tak, chodzili nam pod domofony i dzwonili po ludziach czy są w dmu.
poza tym https://policja.pl/pol/aktualnosci/212858,Zlamal-zasady-odbywania-kwarantanny.html -> to fejk czy co?
https://wielkopolska.policja.gov.pl/wlk/aktualnosci/218601,Oborniki-Kara-za-zlamanie-zasad-kwarantanny.html ->
@Rabusek: mordo, złamanie kwarantanny a rzekomy zakaz wychodzenia z domu sugerując, że dotyczył on wszystkich to dwie różne sprawy.
Dopoki nie powiedzieli ze tez wprowadzą 800+ XD
@Rabusek: mówienie o gównie że śmierdzi to nie reklama