Aktywne Wpisy
Lewusx +337
2-3 lata temu napisałem w swoim opisie profilu, ze do roku 2024 chce zostać zawodnikiem pro (zawodowcem).
Dziś stało się to faktem, jestem nowym zawodnikiem PRO kulturystyki, wygrałem całe zawody w Szwecji, oba dni.
Wiele osób nie będzie wiedziało o co dokładnie chodzi, napisze tylko tyle, że taką kartę wygrać będzie miało szanse naprawdę niewiele osób. Nie ze względu na kasę, a ze względu na głównie genetykę i zaangażowanie które trzeba do
Dziś stało się to faktem, jestem nowym zawodnikiem PRO kulturystyki, wygrałem całe zawody w Szwecji, oba dni.
Wiele osób nie będzie wiedziało o co dokładnie chodzi, napisze tylko tyle, że taką kartę wygrać będzie miało szanse naprawdę niewiele osób. Nie ze względu na kasę, a ze względu na głównie genetykę i zaangażowanie które trzeba do
DosKapp4 +121
W Berlinie przy dworcu głównym płatność karta od 10€ XD
Ciekawe kiedy Niemcy wejdą w XXI wiek
#niemcy #bekazniemca #gotowka
Ciekawe kiedy Niemcy wejdą w XXI wiek
#niemcy #bekazniemca #gotowka
Czas na Toto (ง✿o✿)ง
@cybulion: @mobutu2: @QUANTUM-DICK: @Marinero1: @bolorollo: @janusz-kopyto: @Jurgen_Van_Beethoven: @Lutniczek: @Dziesion: @slabehaslo: @Hansim33: @Tonawetnielogin: @omi-omi: @Sikorka2017: @wynalazek_one: @buczubuczu: @Dioddy: @shitty_support: @Wejszlo: @Pjotsze:
pan toto z przesłaniem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dobreeeego dnia ᶘꖘᴥᵒᶅ