Aktywne Wpisy
Aokx +95
macan +8
Ej, Wykopki, to jak to jest, #!$%@? @orlen_lite za to, że podnoszą marżę i paliwo jest drogie, czy za to, że przed wyborami schodzą z marży i może zabraknąć paliwa? Pomóżcie mi, bo ja już się gubię.
#gielda #orlen #motoryzacja
https://www.money.pl/gospodarka/orlen-przekroczyl-granice-janusz-steinhoff-polacy-zaplaca-wysoka-cene-6936199795862112a.html
#gielda #orlen #motoryzacja
https://www.money.pl/gospodarka/orlen-przekroczyl-granice-janusz-steinhoff-polacy-zaplaca-wysoka-cene-6936199795862112a.html
#braun #mentzen #bosak #wybory #polityka
no tylko że to nie jest normalna partia liberalna, nawet bez brauniarzy. bosak i mentzen mają ultrakonserwatywne poglądy społeczne, przeciwieństwo liberalizmu
@fenbekus: by nie spaść pod próg?
@fenbekus: lol, Korona ma większe poparcie niż RN
@tyrytyty: niż reszta razem wzięta*
@kilo-bravo KORWIN w 2015 miał poparcie prawie 5%. Braun nawet nie dał rady się wtedy zarejestrować we wszystkich okręgach. To oczywiście dawno temu, ale to ostatnie wybory w których startował samodzielnie, chyba.
@fenbekus: to jest dobre pytanie, ostatni taki sondaż jest ze stycznia gdzie NN/RN/KKP/W było 2.5 / 0.5 / 2.6 / 0.7
@fenbekus: nooo 8 lat temu dopiero kiedy cokolwiek zaczynał. Niedawno były sondaże co byłoby gdyby wszystkie partie składowe konfy startowały osobno, no i korona miała więcej procent niż wszystkie pozostałe razem.
@fenbekus: Braun to męczennik i mąż stanu. Człowiek niezłomny, szczery, prawdziwy, który ma w sercu dobro Polski i stawia je wyżej od korzyści majątkowych, wyżej od przychylności mediów i poprawności politycznej. Takiego kogoś nie da się kupić, nie da się szantażować. A poza tym w pełni popiera program gospodarczy Mentzena. Jest to ostatnia osoba, której należałoby się pozbyć. Gdyby
@rewizjonista nie jestem i nie byłem antycovidowcem, szczególnie mając w rodzinie śmierć z tego powodu, więc takie coś mnie tylko odpycha, a nie zachęca
@Jah00 Braun #!$%@? od rzeczy i tyle. Kto normalny w 2023 chce penalizacji homoseksualizmu i wsadzania ich do więzień?
@fenbekus: Nikt. Właśnie w tym rzecz, że to była ironia na potrzeby dyskusji w telewizji w realu24. Ale jedno takie niefortunnie wypowiedziane zdanie i będą ci wyciągać do śmierci. #!$%@?, że masz tysiące godzin wykładów i wywiadów, gdzie przedstawiasz swoje poglądy w ogóle i w szczególe. Jedna niefortunna wypowiedź i cię nie ma. Pomyśl przez chwilę trzeźwo. Czy wyobrażasz