Aktywne Wpisy
Byłem na rozmowie o pracę teraz i wszystko fajnie, praca na jedną zmianę przy rozkręcaniu pojazdów na złomowisku, dojazd całkiem blisko bo w 40 minut rowerem dojadę. Na duży plus że umowa o pracę a nie zlecenia jak wszędzie w januszeksach xd
Dostałem taką umowę o pracę do podpisania, ale wydaje mi się dziwnie skontruowana, przecież kar jest tyle że jak raz zachleję to jeszcze będę musiał dopłacać pracodawcy xd
Nie pozwolili
Dostałem taką umowę o pracę do podpisania, ale wydaje mi się dziwnie skontruowana, przecież kar jest tyle że jak raz zachleję to jeszcze będę musiał dopłacać pracodawcy xd
Nie pozwolili
WielkiNos +410
Uważasz, że pies nie ma prawa atakować człowieka w mieście? Że dziecko ma prawo się czuć na ulicy bezpiecznie jak biega i macha rękami?
Okazuje się, że będąc psiarzem można mieć inne zdanie na temat tak oczywistych rzeczy.
#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta
Okazuje się, że będąc psiarzem można mieć inne zdanie na temat tak oczywistych rzeczy.
#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta
#modameska #spodnie
Mnie wnerwia, że praktycznie wszystkie spodnie, które nie są biodrówkami (nie tylko garniturowe ale też chinosy, większość prostych jeansów a nawet wiele krótkich) mają krój do noszenia w talii zaraz pod pępkiem a jak się je nosi naturalnie pod bebzolem to krok wypada za nisko i nogawki się ciągną przy chodzeniu, np. po schodach. Przy moim wzroście
@ktomizajalnazwy:
No to jest dokładnie to samo o czym pisałem z tym chodzeniem po schodach. Materiał ogranicza swobodę zgięcia nogi w stawie udowym i kolanowym pod wyższym kątem. Mistrzostwem świata były moje spodnie do garnituru ślubnego w których nie mogłem normalnie zawiązać
Bardzo to ładnie opisałeś. Jedne takie spodnie mi się rozpruły z tego powodu z przodu, pod samym rozporkiem. Poszedł szew od tego naprężenia.
Tak w ogóle to mam plan aby dla wprawy spróbować jedne stare jeansy skrócić "od góry" na próbę. Sporo spodni pasuje na mnie dobrze gdy tylko wywinę sobie pas. Jak znajoma odda mi maszynę i znajdę chwilę to pokombinuję, bo serio na rynku nie ma zbyt dużego wyboru w tym kroju a jak już coś się trafi, to jak na złość nie ma rozmiaru, story of my life.