Wpis z mikrobloga

Jak to jest, że Djokovic gra trzeci dzień z rzędu, mecz potrafi trwać 3 godziny a w piłce nożnej typu ekstraklasa gra się co tydzień xd #tenis
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Lohengrin: w NBA grają chyba co następny dzień mecze, tam jednak więcej przerw niż gry. W piłce nożnej mam wrażenie, że z każdym rokiem mniej gry i biegania.

@hehe-s-x no jeśli drużyna gra ligę i puchary to grają co trzy dni (jest to masakra dla polskich zespołów xd), mówisz o mistrzostwach świata w tenisa? jest coś takiego? xd
  • Odpowiedz
@Lohengrin: obolałe ramię XD To niezłą technikę musiałeś mieć w tenisie, najbardziej po dupie dostają nogi i często nie możesz się podnieść na drugi dzień po 2, 3 godzinach gry. No chyba że mówimy o bezpłciowym odbijaniu piłeczki to tak, na pewno się nie zmęczysz
  • Odpowiedz
@Dreddy_94 No ja miałem i mam problemy ze stożkiem rotatorów prawego barku więc dla mnie 2h grania w tenisa dawało w kość.
Nogi szybko się przyzwyczajają, a jak jest się ogółem aktywnym i coś innego też się uprawiało, to jeszcze szybciej.
No i chyba nawet amator pamięta, zebt się po wszystkim porozciągać, pójść do sauny :pp
To są moje wspomnienia, możesz mieć inne.
  • Odpowiedz