Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@krabozwierz: A jak już o kiszonych mowa ( ͡° ͜ʖ ͡°) To pewien pedalarz podsunął @Aczo pomysł wody z kiszonych ogórków i całą resztę trasy jechał z myślą o takiej wodzie.
Zajeżdżamy na bazę finiszową po żarło, wchodzimy i widzą kiszone ogóry ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@Szyszkachmielu: No przecież było dwa dni jechane ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A koszuleczka legit spoko, nie jest może rewelacyjna jakość, ale za taką cenę na prawdę spoko i nie mam nic do zarzucenia na razie.
Tylko trzeba brać pod uwagę, że jest z nieco grubszego materiału i rozmiarówka jest zaniżona
  • Odpowiedz
było elegancko, jest pare rzeczy do poprawy ale to małe pierdoły (np sen w lokalizacji startu > jazda na punkt).

A no i czescy kierowcy to jakieś dzbany, ciągłe wyprzedzanko na gazetę i trąbienie na pedalarzy na pustej drodze, myślałem że p0lscy blachosmrodziarze to mega dzbany, ale mają mocną konkurencję...

Swoją drogą trafiło sie paru wybitnie głupich pedalarzy (2 chłopów wbiło sie na czerwone na skrzyżowaniu, mało który zatrzymywał sie na ruchu
  • Odpowiedz
Mam chyba mocniejsze zwieracze od takich szczurów XD

@guru8: "Śmierć i sranie nie wiadomo, gdzie cię zastanie". Widocznie słabo Cię cisnęło. :)
  • Odpowiedz