Aktywne Wpisy
mohiccan +84
Po dzisiejszym reportażu chyba rozwiało wszelkie wątpliwości. TVN = TVPiS.
#konfederacja #bekazlewactwa #tvpis #tvn #imigranci #heheszki #4konserwy
#konfederacja #bekazlewactwa #tvpis #tvn #imigranci #heheszki #4konserwy
SweetieX +49
#psycholezuwagi andrzej k opublikowal film na swoim kanale z dzisiejszej interwencji policji #uwagatvn
#bekazlewactwa #lewackalogika #niebieskiepaski #dziennikarstwo #polska #4konserwy #zwiazki #rozowepaski
Komentarz usunięty przez moderatora
@SPACE_MARINE: no nie wiem xD bo to osoba która chce walczyć z wrogiem fajnie żeby miała powód do walki z tym wrogiem, a nie "manipulują kobietami" kiedy nawet nie wiesz ile kobiet i w jakim wieku czyta Onet xDDD
Na elektrodzie też jest na pewno sporo ludzi, ale ile z nich
- ile kobiet wchodzi na Onet
- ile kobiet aktywnie czyta onet
- ile wyświetleń pod artykułem to z gównowrzutów wykopków
- ile osób bierze artykuły na serio
- ile osób zostało zmanipulowanych przez Onet i zmieniło swoje myślenie
- nie potrafisz wskazać ani jednego artykułu sprzed 10-20 lat w którym Onet manipuluje
- nie potrafisz powiedzieć nic poza zesraniem się o manipulacje Onetu, których nawet
Dlaczego mamy tak zakładać? Skąd wiesz, ze grupa czytelników Onetu jest reprezentacyjną grupą wszystkich Polaków? Na Elektrodę też zakładasz, że wchodzi 50% mężczyzn i 50% kobiet?
Czy 4,5 milionów odslon tygodniowo oznacza 4,5 miliony odsłon pod "Negatywny artykuł o Polakach"? Jak tak to moje wysrywy
@niochland: A jak twój głupi rozumek powiązał ilość czytających ma być jakąś grupą reprezentacyjną? Może chodzi o to że elektroda to forum czysto techniczne, związane z zawodami typowo męskimi a onet to ogólnopolski portal informacyjny, z własnymi działami pisanymi WYŁĄCZNIE dla kobiet, jak https://kobieta.onet.pl
Chyba nie powiesz mi że tam również czyta 50/50?
Chciałeś odpowiedzi baranie,
Z jakiegoś powodu wam sie uroiło, że Onet będzie działał na szkodę swojego viznesu, żeby zniszczyć Polskę, białego człowieka i co tam jeszcze xd
Przecież macie swoje media np tygodnik Niedziela i tam mozecie sobie pisać o walorach czystości przedmałżeńskiej. Ups, nikt tego nie chce czytać xd pewnie czytelnicy też są w spisku i wybierają inne teksty.
@Tymajster: Onet nie jest polskim biznesem matołku, tylko niemieckim. Resztę pozostawiam tobie, chociarz wiem że jesteś zbyt ograniczony umysłowo, i nawet działania niemiec w sprawie atomu to dla ciebie teoria spiskowa.
Nie biorę cię na poważnie, wykopku.
@qdry: fajny damage control "nic się nie dzieje, to norma w biznesie"
Ciekawe czy niemiecki wydawca pisze artykuły
Tak jak chiński tiktok to zwykły biznes i w ramach attention economy redukowanie attention span młodego pokolenia ponizej 5 sec to zwykły biznesik, nie wiem o co wam chodzi, przecież kapitalizm
Może ktoś jak zobaczy następne 5 takich artykułów to właśnie przestanie już to klikać zwracając uwagę, że to jakiś bullshit z
@Phallusimpudicus: żaden damage control, co mnie obchodzi jakis onet. Zaraz mi tutaj wkleisz jakiś plan Sorosa na atak na polskich facetów, bo na onecie napisali, że Polka zdradziła męża na wakacjach? Czy wy macie pojęcie jakie brednie piszecie? Wiesz, że im jeszcze pomagasz?
Zakładam, ze tam jest jeszcze większy syf, jak czasami
@SPACE_MARINE: a co ich głąbie obchodzi twoje zdanie xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Do firmy Nike wysyłasz maile, żeby produkowali tylko różowe ciuchy, bo ty lubisz różowe? No debil xDDDDDD
Tak jak mówiłem, nie neguję sprzedawania się emocji, więc nie wiem jak istnienie portali jak plotek obala moją narrację :D Dosłownie zgodziłem się z tym i jest to zgodne z moją narracją.
Plus tak, zgadzam się z 'Większośc ludzi nie jest specjalnie bystra, żeby zauważyć jakąs "agendę"' dlatego też mówię, że akcja uświadamiająca ma
@DubKidz: to jest przykład portalu z samymi takimi artykułami, a więc są ludzie, ktorzy takich tresci wyszukują. Nie mam obecnie za bardzo dostępu do bardziej wyrafinowanych narzędzi SEO, żeby sprawdzić jakie keywordy targetuja, ale jestem pewien, że są to keywordy z obszernymi wyszukiwaniami. Zreszta na portalach tej wielkości SEO już takiego znaczenia