Aktywne Wpisy

saggitarius_a +196
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Irciu +12
Dlaczego tak mało Polaków inwestuje w sp500 i inne tego typu etfy (nasdaq, qdve, dow)? Pytam poważnie - ludzie się boją, jest jakiś haczyk? Przecież to w długim terminie prawie pewne pieniądze. Zwroty o wiele lepsze niż lokaty.
#gielda
#gielda

Samego programowania, też warto sie uczyć niekoniecznie dla celów przebranżowienia, jest to świetna nauka mniej standardowego sposobu myślenia, które pomaga rozwiązywać wiele innych problemów.
@Kaczus2B: Poza medycyną możesz wymienić jakąś niszę?
@Kaczus2B: Tak głownie nisko płatnej.
Nie żebym CIę atakował, ale wielu ludzi w IT usilnie próbuje innym wmówić, że wszędzie lepiej tylko nie "
@Volantie: Boją się konkurencji.
Również mam różnych znajomych w różnych branżach, niektórzy się przebranżawiali, niektórzy nie. Niektórzy żałują, że też się nie przebranżowili X lat temu, bo teraz rodzinca, dziecko, kredyt no i czasu nie ma aby coś zmienić w życiu zawodowoym.
Do rzeczy, napisałeś "znaleźć sobie odpowiednią firmę i odpowiednie zajęcie w branży".
Święta racja, niestety życie kolorowe nie jest i jak wielu znajomych (w tym ja) bardzo lubiało swoje poprzednie prace, ale w
@Volantie: Tylko o kilka lat młodsi ode mnie czy to jakiś problem?
@Volantie: Można tak na to patrzeć, ale ja
źródło: zycie
PobierzNie potrzebujesz wydawać ani złotówki na kursy ( a przynajmniej teraz).
Weź jakiś popularny i przyjemny dla początkujących język Np c#, python czy js i przerób podstawy. Dowiesz się w ogóle czy to jest dla Ciebie.
Możesz np zacząć z