Aktywne Wpisy
Dlaczego tak wielu tutaj zależało, żeby Sigma odpadła?
#mecz
#mecz

johnkashtan +38
Proszę państwa, dostaję wasze podziękowania w listach, telegramach oraz pocztą pantoflową. Jest mi oczywiście bardzo miło, choć jedyne co robię, to nałogowo naduszam zielony krzyżyk przy waszych anonsach. Jednakowoż, jestem zawiedziony jakością podsumowania mojej aktywności na tej oto stronie internetowej. To z kim dyskutuję jest mocno losowe, bo większości tych pseudonimów nie kojarzę, a i dość rzadko komentuję to czym dzieli się QRQ, ale zawsze plusuję. Podobnie to się ma do top
źródło: podsumowanie-2025
Pobierz

a poniżej 175 to ma może ze 30% młodych facetów (a jakies 30-40% faktycznie nie rucha wg. statystyk, przypadek?)
https://www.google.com/amp/s/natemat.pl/amp/311933,mezczyzni-uprawiaja-coraz-mniej-seksu-amerykanskie-badania-to-udowodnily
Dawaj.
No chyba że dla ciebie 80% facetów to nie są mężczyźni, to wtedy zrozumiem twój tok myślenia
@Pau_linula: To zdanie potwierdza że nie masz zielonego pojęcia o metodologi badań, a dodatkowo, sprawa nie dotyczy 164 miliona mężczyzn, tylko tych między 24 a 34 rokiem życia, ile takich jest? Zdecydowanie mniej. A 4 tysiące to jest już reprezentacyjna grupa z nawiązką.
Także, spodziewałem się takiego p---------a bez sensu.
Kim ty w ogóle jesteś żeby podważać
Długo będziesz się jeszcze kompromitować?
Od kiedy to wykopek wychodzi z domu i mówi że coś widzaiał mimo że statystyki tego nie potwierdzają?