Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy w Polsce patrzą na ocenie na dyplomie? Koncze licencjat w #uk i bede mial srednią z 57% i jest to wedlug tutejszej skali ocena 2.2. W uk troche pracodawców by mnie odrzuciło przez to, ale to mnie nie obchodzi bo i tak chce wrócic do Polski. Jak to jest w PL? Branża finanse. Czy do takiego #big4 sie dostane, mając jeszcze magistra z UK?

#uk #korposwiat #big4

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @chemik_kieszyk: w uk w trakcie studiow walilem nocki po kilkanascie godzin jakoichs magazynach przez 4 lata, licze ze dam rade na start z 2/3 lata se popracować w big4 poki mlody jestem. tez ograniczone mozliwosci mam przez to ze nie chce do wawy tylko wrocic do trojmiasta

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): nie możesz dyplomu z UK sobie podrobić? Kupić lewiznę, może jakiś "dyplom kolekcjonerski"? I suplement z ocenami też podrasować jeśli coś takiego istnieje? Pozmieniasz oceny z przedmiotów oraz magisterki i egzaminu magisterskiego pod kątem lepszej oceny końcowej . Tylko to, kierunek, uczelnia, nazwy przedmiotów, specka, dane osobowe bez zmian. W Polsce nikt się nie połapie. Z fartem!

• Odpowiedz
@mirko_anonim: w b4 nikt ci na dyplom na 99% nie spojrzy (moze gdzies przy tych bardziej transakcyjnych lub konsultingowych dzialach, ale tez nie sadze, spojrza na nazwe uczelni co najwyzej) ale juz jakbys chcial jakies mbb to mogloby tak byc
  • Odpowiedz