Aktywne Wpisy
xena_x +22
Kobieta 30-40 lat zalicza ścianę. To zdjęcie pokazuję jak jest w rzeczywistości. Na zdjęciu mężczyźni w wieku ok. 30-40 lat. Mega niezadbani, zakola, łysina, piwny brzuch, szara cera, twarz zmęczona od picia alkoholu. Alkohol i papierosy bardzo przyśpiesza starzenie. Ulubionym napojem polaczka jest piwsko które pije przynajmniej 2 razy w tygodniu.
Sciana dotyczy mężczyzn 30-40 latków którzy najgłośniej kwiczą że kobiety w ich wieku są nieaktralcyjne. W komentarzu wklejam zdjęcie jak wyglądają
Sciana dotyczy mężczyzn 30-40 latków którzy najgłośniej kwiczą że kobiety w ich wieku są nieaktralcyjne. W komentarzu wklejam zdjęcie jak wyglądają
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #tinder #blackpill #redpill #przegryw
Jakim cudem taka całkiem spoko laska (do tego młoda 20l) jest z takim grubym typem i chyba starym?
Nie mówię, że to jakaś niesamowita piękność ale dysproporcja jest spora.
Jakieś nieporozumienie dla mnie, tym bardziej, że wychodzi na to, że będzie ślub xDDD
Jakim cudem taka całkiem spoko laska (do tego młoda 20l) jest z takim grubym typem i chyba starym?
Nie mówię, że to jakaś niesamowita piękność ale dysproporcja jest spora.
Jakieś nieporozumienie dla mnie, tym bardziej, że wychodzi na to, że będzie ślub xDDD
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@hanys_barbarzynca: Do tej kwoty nie ma znaczenia, co weźmiesz, wszystko będzie tym samym. Jak tata nic nie umie, to bedzie i tak zadowolony chlapiąc sobie elektrodą 2.
@hanys_barbarzynca: Rękawice, maska, elektrody, drut, gaz osłonowy, reduktor. Chyba, że
@hanys_barbarzynca: Jest również, szczególnie przy takich spawarkach i takich drutach. Syfu nie ma przy TIGu.
Jak chce migomat, a nie chce elektrody, to żeby był na prawdę zadowolony, to nie masz na to budżetu. Nawet używany, sensowny, to budżet z 5x to, czym dysponujesz. A do tego trzeba doliczyć butlę, reduktor, normalny drut, porządny uchwyt i porządny przewód masowy. Niestety, ale nie
Ja nie rozumiem dlaczego ktoś boi się chińczyka do domu - masz 2 letnią rękojmę - ile wyspawasz tyle Twoje - a prawdopodobnie pożyje w uj więcej. Tym bardziej że nie trzeba kupować najtańszego chińczyka, w tym przedziale cenowym są naprawdę przyjemne
@Irthorr: Dla mnie ogólnie, poniżej powiedzmy 4k [za używkę] nie ma spawarek, tylko zabawki ¯\(ツ)/¯ Ale ja do trochę innego sprzętu jestem przyzwyczajony.
@Irthorr: Ja też nie, więc sam dla siebie biorę Powermata bo miałem to w rękach i
Masz przecież czeskiego Tigera, ukraińskiego Patona - czy Spartusa (chiny z wyższej półki). Jest też sherman/magnum/ideal - nadal to