Aktywne Wpisy
WOWMichal +6
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem z w związku z kobietą praktycznie wyłącznie dla jej kasy. Można zrobić małe AMA w komentarzach, postaram sie odpowiedzieć na wszystko oprócz oczywistych trolli.
Jesteśmy z 7 lat i nie zapowiada się żeby miało się zakończyć. Poznałem ją dawno temu przez znajomych znajomych jak to bywa, na jakimś spotkaniu i tak się rozwinęło. Jestem dobrym słuchaczem, chociaż pewnie większość pomyśli że ta cecha do mnie nie pasuje po
Jestem z w związku z kobietą praktycznie wyłącznie dla jej kasy. Można zrobić małe AMA w komentarzach, postaram sie odpowiedzieć na wszystko oprócz oczywistych trolli.
Jesteśmy z 7 lat i nie zapowiada się żeby miało się zakończyć. Poznałem ją dawno temu przez znajomych znajomych jak to bywa, na jakimś spotkaniu i tak się rozwinęło. Jestem dobrym słuchaczem, chociaż pewnie większość pomyśli że ta cecha do mnie nie pasuje po
- Chce obniżać podatki
- Likwidować socjal
- Zwiększać swobody obywatelskie(marihuana, przechodzenie na czerwonym świetle)
- Stopniowo wychodzić z piramidy, którą jest ZUS
- Zlikwidować NFZ i zastąpić go jakimś innym systemem np. singapurskim
Jak to zrobicie, to z przyjemnością zacznę z wami wyzywać Konfę i zagłosuję na waszą partię, nawet jeśli zalegalizujecie aborcję i małżeństwa, adopcje dla osób LGBT.
Jeżeli nie ma partii, która jest alternatywą w kwestiach gospodarczych dla Konfederacji, to wasz spam ulatuje w eter, bo dla nikogo normalnego skrobanka nie jest kluczowa.
#polityka #neuropa #konfederacja #bekazlewactwa
Też są prawie neutralne budżetowo, usunięte są różne ulgi. Główna strata do budżetu to drugi próg, ale też nie są to jakieś kosmiczne kwoty.
Na ten moment są niepoważną partią, nie mają żadnego lidera, żadnych struktur i zerowe poparcie.
@OskarDw: Bo konfa jest poważną partią xD Rzucają tylko populizmami, #!$%@? wie kto jest liderem. Jedyne co to mają struktury i poparcie. Ale kotłownia też ma struktury i poparcie, a jednak jego też nie biorę za poważną partię.
Ale jasne, wykręcaj się dalej. Z takim podejściem będziesz głosować na zamordystów do śmierci, ale i tak byś
Ile razy mam ci powtarzać, że ich wspieram mimo to?
Dodam, że poza programem to nie zgadzam się z nimi w wielu kwestiach, bo jest to libertarianizm lewicujący, a ja raczej skłaniam
@OskarDw: Nazywając ich niepoważnymi xD
@OskarDw: Ale do twierdzenia, zacytuję
@OskarDw: jesteś pierwszy. Hipokryzja, ale katoprawica ma to obcykane z każdej strony
@rzuf22: Tak, bo są niepoważni, ale mam nadzieję, że stworzą struktury i przyciągną ogarniętych ludzi do siebie.
Źle to rozumiesz, jestem za związkami partnerskimi, legalnym kazirodztwem itd. ale uważam, że są to złe rzeczy i nie uważam, że społeczeństwo powinno to w pełni akceptować. Natomiast Libertarianie
@OskarDw: a do czego? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.cire.pl/artykuly/serwis-informacyjny-cire-24/popihn-wplywy-do-budzetu-z-podatku-ze-sprzedazy-paliw-w-2022-r-to-57-mld-zl
wpływy są jednak aktualnie bliżej 60 niż 70mld (jak zakładałem), ale niewiele to zmienia
"Opłata emisyjna stanowi przychód Narodowego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej oraz Funduszu rozwoju przewozów autobusowych o charakterze użyteczności publicznej"
Nawet zakładając, że plan Konfederacji to jakieś 60-70mld nadal jest to bardzo mało po usunięciu socjali. Tak jak we wpisie, nie ma alternatyw, Tusk proponuje zadłużyć nas na kolejne 100-150mld rocznie.