Aktywne Wpisy
Tywin_Lannister +138
To jest niesamowite, że ten twór, którym jest Lewica, ma w swoim gronie - trzeba im to oddać bez względu na nasze poglądy - prawdziwych lewicowych ideowców takich jak choćby Konieczny czy Matysiakowa, a na trzy mandaty, które dostanie ich lista, dwa przypadną... parze zamożnych gejów-milionerów bez poglądów XD
Bo to właśnie Biedroń i Śmiszek, którzy posiadają wspólnie kilkanaście mieszkań, będą reprezentować listę, która - w teorii - jest stworzona, aby wybór
Bo to właśnie Biedroń i Śmiszek, którzy posiadają wspólnie kilkanaście mieszkań, będą reprezentować listę, która - w teorii - jest stworzona, aby wybór
joker007 +56
Jeszcze teraz w listopadzie wygrana Trumpa i będzie można powiedzieć, że świat powoli się budzi z lewackiego spierdzielenia.
#wybory #usa #trump #bekazlewactwa #konfederacja
#wybory #usa #trump #bekazlewactwa #konfederacja
Witam, mam taki problem. Chcę kupić ubezpieczenie zarejestrowanemu w Polsce anglikowi bez przekładki. Na serwisach porównujących brakuje do wyboru jedynie wersji silnika i chodzi o jego różną nazwę. U mnie w papierach widnieje Skyactive, a do wyboru na stronie mam Skypassion Skyenergy i Skymotion. Po wyborze mocy silnika i pojemności okazuje się, że pozostał mi jedynie do wyboru model Skypassion. Czy podczas likwidacji szkód tak zakupionemu ubezpieczeniu z inną nazwą silnika może być problem? Cała reszta jak pojemność, moc, ilość drzwi, rok produkcji, lift, wersja kombi itd się zgadzają, tylko wersja silnika nie. Chcę uniknąć wizyty u agenta, bo tylko tam mogę dostać kwotę dopasowaną konkretnie do samochodu, a na necie wiadomo i taniej i szybciej, bo mógłbym już kliknąć. Dzięki z góry za podpowiedzi
@patchupdate: No to dzwoń do tej firmy gdzie chcesz u nich przez neta wystawić taką polisę i niech powiedzą czy możesz czy nie. Takie Mubi czy inne CUK to też są agenci, tylko mieli tyle kasy do wyłożenia żeby sobie zrobić kalkulatory online dla klientów.