Aktywne Wpisy

ziuaxa +234
- wargi glonojada: są
- brudnopis na rękach: jest
- pofarbowane blond wlosy z odrostami: są
- fura godna blachary obciągary: jest
- wiesniackie tablice indywidualne z nazwiskiem: są
- instagram zasrany zdjęciami w debilnych pozach: jest
- rozwód z bad boyem + alimenty: są
- bananowy synek wychowany bez ojca: NIE MA BO SIE #!$%@?Ł xD xD
#krakow #heheszki #bananoweoskarki ##!$%@?
- brudnopis na rękach: jest
- pofarbowane blond wlosy z odrostami: są
- fura godna blachary obciągary: jest
- wiesniackie tablice indywidualne z nazwiskiem: są
- instagram zasrany zdjęciami w debilnych pozach: jest
- rozwód z bad boyem + alimenty: są
- bananowy synek wychowany bez ojca: NIE MA BO SIE #!$%@?Ł xD xD
#krakow #heheszki #bananoweoskarki ##!$%@?

mateo_olsztyn +11

#bekazpisu #bekazlewactwa #finanse #gospodarka #konfederacja
@malani: a skąd to durne założenie, że się nie przejmuje? Masz 18 lat i to twoje pierwsze wybory w których zagłosujesz na konferencji? Bo #!$%@? jak ja 10 lat temu. Nawet mi się nie chce tłumaczyć tego wszystkiego xDDDDD
Powiedz mi kto się przejmuje obciążeniem budżetu przez 500+? Przypominam, że to jest ta sama kasa co cały PIT.
PO z Nowoczesną kiedyś mówiło, że PiS zrujnuje budżet tym 500+ a potem jak PiS to przegłosował to nagle im
@malani: po prostu nie chce mi się prowadzić jałowej dyskusji ze świeżakiem po raz 151. Nie płacą mi za to. Wyślij mi blika na stówkę to mogę Ci wytłumaczyć jak działa świat, bo nie odróżniasz gierek politycznych które służą do zbijania elektoratu od faktycznych postulatów xD
Sam zacząłeś dyskusję a jak nie masz argumentów to nagle wycieczki ad-personam i nie mam czasu :D I kto tu odwala dziecinadę.
Dlatego Cię traktuję jak szczyla, bo jak miałem 17 lat i #!$%@?łem jak Ty, to argumentowałem to wszystko 1 do 1 tak samo jak Ty. Ta dyskusja jest dla mnie bezcelowa, bo nie potrafisz odpowiedzieć na pytanie tylko zmieniasz temat jak ja mając 17 lat i broniąc wolnorynkowych
Ja Ci wyraźnie odpowiedziałem na pytanie. To, że nie rozumiesz to już nie mój problem i mam w dupie na kogo głosujesz.
@malani:
Moje pytanie:
Twoja odpowiedź:
Wytrzyma albo nie wytrzyma. A Ty mi #!$%@?, że nikt się nie przejmuje budżetem gdzie moje pytanie przeczy tej tezie xD
NIe będę się do wszytkiego odnosił, bo nie ma sensu. Ale:
1. Pokazałem Ci wyraźnie, że żadna partia budżetem za bardzo się nie przejmuje i jeżeli było możliwe wprowadzenie 500+, to zamiast 500+ mogliśmy mieć wtedy likwidację PITu. Czego chcieć więcej jako dowód, że to ta sie zrobić? Hmm ? Nikt nie przeprowadzi Ci dokładych analiz wpływu na budżet i finansowania, bo po
chyba że odpowiedzią jest:
czyli: YOLO JAKOŚ
A odnośnie "YOLO JAKOŚ TO BĘDZIE" - Dokładnie tak. Czy Ty jesteś ślepy czy może faktycznie przez kilka
Szkoła ekonomi dr Mentzena i Glapińskiego xD
@malinq: Widać, że nie ogarniasz w ogóle jak taki dodruk działa:D Proszę podaj mi analizę w jak dużym stopniu podaż pieniądza pokrywa dziurę budżetową.
Cytując Ciebie "I budżet wytrzyma?"