Aktywne Wpisy
precz_z_komunia +790
Mam lvl 40+ więc dla większości z Was jestem już staruszkiem. Obserwuję i pasjonuję się polityką od 25 lat. Chciałem Wam opowiedzieć trochę o tych wyborach w których właśnie braliśmy udział, o tym jak się pomyliłem co do młodych i podziękować Wam - stanęliście po stronie Polski, demokracji i Waszej przyszłości. Ale po kolei.
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
Właśnie czytam komcie pod nowym filmem Gonciarza w którym się tłumaczy. A tam się dowiaduję, że 29 latka nadal jest nieświadomym dzieckiem który ma nierozwinięty mózg XD
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
Skąd ta wendeta, szok i niedowierzanie w sprawie #afera z #fotobudka?
Czy ktoś został w tej sprawie zdradzony i to jest potwierdzone info, czy po prostu ludziom #!$%@?, bo zobaczyli zdjęcie siura w ustach i postanowili dokonać zemsty w imię #!$%@?? Xdd
Drugie równie istotne pytanie, do bywalców takich bud - czy przed wejściem jest jakaś informacja o wyrażeniu zgody na publikację zdjęć?
#pytanie #kiciochpyta #historiajednejfotografii #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Hejtuja, bo nikt nie chce wejść do budki w której jakaś baba kaszlała spermą bo jej źle wpadło.
Wydaje się, że tyle widziałem. I większość komentarzy pisała o co im chodzi.
Komentarz usunięty przez moderatora
@SRzeyamlon: a kogo obchodzą wasze normy?
@Ytarka: czyli to są twoje domysły
Komentarz usunięty przez moderatora
@lukiboss: Jeżeli to jej chłopak to niech mu ciągnie do woli. Szkoda tylko, że wyświetliło się na telebimie.
anie #!$%@? sie po katach i hehe zrobie Ci loda w fotobudce i hehe strzelmy sb fotke, mnie to nie bawi i czuje nie smak, wiec skoro
Ja rykłem chwilowo, bo to humor sytuacyjny - ludzie poszli w odosobnione miejsce, nie wiedząc, że wszyscy ich oglądają. Tylko, że ja jednorazowo rykłem i zająłem się czymś innym, a teraz widzę, że temat jest mocno drenowany i co