Wpis z mikrobloga

mircy z tagu #motocykle , jest #pytanie a nawet #pytaniedoeksperta Otóż znajomy od dłuższego czasu namawia mnie do kupna motocykla, żeby miał z kim pojeździć rekreacyjnie, weekendowo etc. i chyba coraz bardziej będę się skłaniał ku zakupowi tegoż, ale w grę wchodzi jak na razie, tylko 125, używany. Miałby to być motocykl typu N---d, z budżetem 10k PLN. kompletnie nie znam tego rynku, a tym bardziej konkretnych modeli godnych uwagi. Owy znajomy, polecił mi przyjrzeć się Hyosung GT 125. on sam, ma zamiar kupić ten model dla swojej żony na początek zajawki. Jego propozycja wydaje się ok, zważywszy na to, że troszkę o motorkach pojęcie ma, ale... Ale opinie znawców i ekspertów z wykop.pl też bym chciał poznać.
grzesiecki - mircy z tagu #motocykle , jest #pytanie  a nawet #pytaniedoeksperta  Otó...

źródło: temp_file.png8624919224760323114

Pobierz
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@paczelok: zamknij morde. to jest licencja silnika z chondy varadero, praktycznie to samo tylko lepsze. c---a sie znasz. miales zly chinski motur, ja ci powiem jaki chinski motur musisz kupic, musisz sprobowac roznych bo rozne som! ( ͠° ͟ل͜ ͡°)
  • Odpowiedz
@grzesiecki na zachodzie dostaniesz do tego części, w Polsce... musisz ściągać z zachodu - czy ma to sens, odpowiedz sobie samemu.

ybr-ka to może być to co potrzebujesz.
jest jeszcze cbr125 też rzuć okiem.
  • Odpowiedz
po @grzesiecki hjusongi są spoko, znaczy mi się podobają i ludzie nie narzekają, ale brakuje do nich części. więc są dobre do czasu aż działaja xD

z tanich nakedow to masz ybr125 - mam i sam nie wiem czy Ci polecam. konstrukcja prosta, części tanie jak barszcz, naprawisz na polnej drodze, ale wersję od 2008 są na wtrysku. dla jednych wada, dla innych zaleta, 10.5 kuca więc do 100 się buja,
  • Odpowiedz
@zielony_goblin: ja mam na gaźniku i fajna zabawa ;))) serio bardzo dobry motor a na miasto wręcz ideał bo mały wszędzie się zmieści nie to co większe moto i spalanie jak komarek, można też wyprzedzić mclarena z 700 koni w korku też xdddd
  • Odpowiedz
@Steven_Hyde: ta bojówka chińska opanowała polskie kanały yt i tylko co chwilę chińczyka reklamują bo wiadomo trzeba szybko sprzedać zanim się za serwis skasuje, dużo takich chińskich motorów stoi opuszczonych w Krakowie bo widać nie da się naprawić i smutny to widok
  • Odpowiedz