Aktywne Wpisy

WielkiNos +259
Jakaś baba zorganizowała wyjazd dla singli na wspólną imprezę integracyjną za 2,5k na weekend. Przybyło tylko 3 facetów. Oburzone kobiety pytają co się dzieje z mężczyznami, że nie chcą płacić za poznawanie kobiet.
A może lepiej zapytać co się dzieje z kobietami, że myślą, że interesujący, mający powodzenie mężczyźni przybędą tabunami na wyjazd singielek po 30 żeby je adorować i sobie porozmawiać kiedy za tą cenę można się umówić na s--s z
A może lepiej zapytać co się dzieje z kobietami, że myślą, że interesujący, mający powodzenie mężczyźni przybędą tabunami na wyjazd singielek po 30 żeby je adorować i sobie porozmawiać kiedy za tą cenę można się umówić na s--s z

źródło: temp_file7965786545065952647
Pobierz
WielkiNos +58
Panowie co was powstrzymuje żeby się tak ubierać?
#modameska #logikaniebieskichpaskow #takasytuacja #sukienkiboners #zalando
#modameska #logikaniebieskichpaskow #takasytuacja #sukienkiboners #zalando

źródło: temp_file2614869795067190939
Pobierz
Pojedynek rozpocznie się już w tę sobotę od godziny 10 na Hali Stulecia w Wrocławiu . Zmagania najlepszych zawodników będzie można oglądać na żywo na hali [Wstęp Wolny] lub na kanałach h3gg: twitch oraz youtube
#retro #retrogaming #final #giveaway
źródło: MicrosoftTeams-image (4)
PobierzRegularnie kłóciliśmy się który zamek najlepszy, zwykle graliśmy na największych mapach żeby mieć chwilę spokoju zanim ktoś nas zaatakuje (co sprawiało, że zwykle jedną mapę graliśmy przez 2 tygodnie xD).
Najlepsze wspomnienie? Już sam nie wiem czy to naprawdę się wydarzyło i czy tak działa H3
Ale kojarzy mi się, jak odkryliśmy,
@piwakk cudowne wspomnienia ;-)
@Lipathor i ta muzyka, ale ścieżka dźwiękowa z hirków lepsza - który zamek
Jeśli miałbym coś wspominać, to przychodzi mi do głowy czas, gdy był jeden komputer w domu. Ojciec przywiózł z miasta wojewódzkiego zestaw "Vobis" z gazetki, z dużym i ciężkim 17" monitorem crt.
Ponieważ komputer był jeden i "mój", to ojciec - jak byłem poza domem, odpalał H3 i grał, aż razem z mamą nie wygoniłem go wieczorem.
Po miesiącu takich akcji
@Berkas: jak wyszedł dodatek Armageddon's Blade i pojechałem autobusem do Empiku z mamą, żeby wydać wszystkie swoje oszczędności na wielkie pudełko z tą nadgrą.
źródło: bddcee312cf5ab80c143fde9e4a51aa0
Pobierz@Onde Niech żyje!
@BoloZCzerniakowa achhh ten paskudny nałóg, p-------y też niezdrowe ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Siedzieliśmy godzinami przed komputerem grając z botami każdy na każdego, a to co najbardziej zapadło mi w pamięć to momenty