Aktywne Wpisy
Matis666 +101
olcayn +32
Trzymajcie mnie, bo ja zaraz zdechnę ze śmiechu. Mamy dobrą sytuacje gospodarczą, niskie bezrobocie, wysoką konsumpcje, opanowaną inflacje i stoimy u progu rewolucji technologicznej na miarę nowej rewolucji przemysłowej.
A jakiś pożalsięboże teoretyk codziennie ostrzega, grzmi i wieszczy krach na giełdzie lub długotrwałą bessę, bo tak mu wyszło z korelacji sp500 do miedzi i połowów łososia atlantyckiego pomniejszonych o produkcje soku pomarańczowego XD I jeszcze jak on sam siebie odurza tym szurskim kadzidłem to naprawdę #!$%@? z nim, ale jak się pojawia ktoś nowy na tagu, pyta o to jakie ETF na nasdaq czy sp500 kupić na longterm, a ten mu pisze, żeby "poczekać, aż będzie tanio, bo stoimy u progu końca hossy" to to już jest poziom bycia szkodnikiem na poziomie mickapl, który od 2020 mówi ludziom, żeby nie kupować mieszkań, bo zaraz będzie taniej XD
Już sam nie wiem z czego gnije bardziej: z przemądrzałego buca nierozróżniającego korelacji od przyczynowości i giełdy od gospodarki, z tego, że ten ekspert z bożej łaski na poprzedniej bessie(według własny słów) stracił kasę, na obecnej hossie #!$%@? zarobił i uważa, że jest mądrzejszy od innych, czy w końcu z tego, że pamiętam, że ktoś napisał mu w komentarzu, że jego posty stanowią większość wartości na tym tagu XDD W każdym razie z każdej z tych rzeczy mam większą beke niż nawet z tych szurów od shortsqueeza na jsw.
A jakiś pożalsięboże teoretyk codziennie ostrzega, grzmi i wieszczy krach na giełdzie lub długotrwałą bessę, bo tak mu wyszło z korelacji sp500 do miedzi i połowów łososia atlantyckiego pomniejszonych o produkcje soku pomarańczowego XD I jeszcze jak on sam siebie odurza tym szurskim kadzidłem to naprawdę #!$%@? z nim, ale jak się pojawia ktoś nowy na tagu, pyta o to jakie ETF na nasdaq czy sp500 kupić na longterm, a ten mu pisze, żeby "poczekać, aż będzie tanio, bo stoimy u progu końca hossy" to to już jest poziom bycia szkodnikiem na poziomie mickapl, który od 2020 mówi ludziom, żeby nie kupować mieszkań, bo zaraz będzie taniej XD
Już sam nie wiem z czego gnije bardziej: z przemądrzałego buca nierozróżniającego korelacji od przyczynowości i giełdy od gospodarki, z tego, że ten ekspert z bożej łaski na poprzedniej bessie(według własny słów) stracił kasę, na obecnej hossie #!$%@? zarobił i uważa, że jest mądrzejszy od innych, czy w końcu z tego, że pamiętam, że ktoś napisał mu w komentarzu, że jego posty stanowią większość wartości na tym tagu XDD W każdym razie z każdej z tych rzeczy mam większą beke niż nawet z tych szurów od shortsqueeza na jsw.
Dlaczego Braun ewidentnie pominął Rosję, która dziś najbardziej zakłamuje historię, również w kwestii Polski? Przecież cała ta wojna na Ukrainie opiera się na pewnym micie historycznym Rosji, że oni tylko wyzwalają swoje terytorium od faszyzmu, tak jak to zawsze robili.
Jak to sobie wyjaśniacie w głowach? Zapomniało się Grześkowi, że mamy jeszcze takiego sąsiada jak Rosja, który ostatnio jest zdecydowanie najbardziej aktywny w podważaniu historii?
#polityka #pytanie #neuropa #4konserwy
@lewoprawo: nie wiem, ale się domyślam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@lewoprawo: a może leszek sykulski poradził mu "zapomnieć" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kopyto96: to masz problem bo jesteś w mniejszości kucowskiej xD
@voov100: To uczucie gdy kuce zaczynają kopiować argumenty czołgów XDD
Drogi kucu, na tej planecie nie istnieje większy kłamca na temat naszego kraju, państwa i narodu niż ruskie. Kłamią o nas pod każdym względem, gardzą nami pod każdym względem, zarówno w swoich państwowych mediach jak i w ministerstwach.
Możesz sobie stanąć w jednym szeregu z czołgami, dźwigiami jak chcesz ale nie ważne ile wspólnie
Tu z kolei najnowsza książka Grzegorz Brauna jadąca równo po Wołodji i kacapskim ustroju
@lewoprawo: narracja jest taka, że zamknij mordę lewaku, pan daun najlepszy, dobrze mówi i lewactwo boli dupa hehehe ty helikopterku bojowy zmień se płeć heheheh
@lewoprawo: Nie zakłamuje, tylko KSZTAŁTUJE :D
Jedynym wspolczesnym panstwem ktore zagraza Polsce jest roSSja ktorej liza buty przy kazdej okazji konfederaci na czele z daunem
Miller i Kwasniewski tak lizali buty ruskim ze az wprowadzili Polske do NATO i UE o co podludzie z rosji maja bol dupy do dzis