@melquiades: Ja nie muszę usprawiedliwiać swoich wybryków nikomu, a już na pewno nie wam xD wy też macie prawo zabawić się z Hiszpankami… Sorki, zapomniałam, że taka gorąca Hiszpanka by nawet na Was nie spojrzała xD
@Mamaboss @WyzwolonaPodrozniczka: Ciekawy jestem kiedy ci się znudzi te wysrywy pisać, pewnie jak się wakacje skończą i się szkoła zacznie. Popracuj nad baitami, bo chyba w zamyśle masz zamiar triggerować a nie rozśmieszać wykopków ( ͡°͜ʖ͡°)
@witek027: ale to ty właśnie i twoi koledzy piszecie wysrywy jak ten teraz o Ani Lewandowskiej ;) zdjęcie Ani wstawiłam tylko i wyłącznie z „sympatii” do was ;)
@Mamaboss: wstawiłaś zdjęcie lewandowskiej bo wstydzisz się swojego wyglądu :) prawdopodobnie jesteś brzydka i ulana, nikt cie nie chce nawet przegrywy z wykopu dlatego tak plujesz jadem na nich.
@melquiades: nie piszę tego żeby hejcic, ale to prawda że Polacy są brzydcy na tle Europy. I dokładnie tak samo jest z Polkami. Każdy kto był we Włoszech,.Hiszpanii, Izraelu, Portugalii, Węgrzech, Irlandii, Stanach, Australii widzi przepaść między przeciętna uroda w tamtych krajach a przeciągną uroda Polek czy Polaków. U nas będzie dokładnie to samo co we Francji czy innych krajach zachodu. Faceci będą mieć w dupie znajdowanie drugiej połówki pośród
Ja naprawdę nie wiem skąd to przekonanie że Polacy czy Półki są ładni.
@Mistrszzz: zadałeś pytanie i sam Sobie odpowiedziałeś - bo rodacy nie podróżują i nie zwiedzają. Taka pozostałość po PRL, kiedy Polki były najpiękniejsze na świecie, bo Polacy nie wiedzieli innych.
@melquiades co do budowy fizycznej, na którą typiara tak narzeka to polki też są chude jak wykałaczki i jakieś takie bezkształtne. Ostatnio przechodząc obok siłowni, przeszklonej, widziałem laski ćwiczące na siłce to powien że nawet one nie mają wyrobionych tyłków a co dopiero przeciętniary. Umywają się do kobiet z zachodu, a latynoskom to mogą buty czyścić
@melquiades: dalej nie mogę że 2 baby wysłane tutaj przez agencję by robić dobry pr Lewandowskiej zostały tutaj i są jechane codzienne przez piwniczakow xD
@melquiades w sumie to jak niby Polacy mają być d8brzy w łóżku, skoro temat seksu to dalej dla polskich kobiet 0/1 - doszłam/nie doszłam i temat tabu, o którym nie chcą rozmawiać? No chyba, że w internecie, gdzie nie czują krępacji
@Mistrszzz: ja się z tym nie zgodzę. Mieszkam aktualnie w Norwegii i to jest jakiś mit, że oni są jacyś super przystojni, wielu z nich ma takie (dla mnie oczywiście) niedorozwinięte twarze, dobrym przykładem będzie ten ich piłkarz Erling Haaland on ma taką typową norweską twarz. Natomiast jak odwiedzam Polskę to zawsze mam takie wow na twarzy bo mam wrażenie że co trzeci Polak jest bardzo przystojny.
@melquiades: To jest fakt że Polacy są brzydcy/przeciętni. Doprowadził do tego chów wsobny i przejście przez nasze ziemie armii czerwonej, czego rezultatem jest wysyp mongoloidalnych seboidów. Polki się jeszcze kryją za makijażem, ale to są dokładnie te same mongolskie rysy, tylko ozdobione rzadkimi prostymi jak drut mysimi włosami przefarbowanymi na jaskrawy blond i pokracznie dobranym strojem, który jest kalką trendów z zachodu z zeszłego sezonu. Jedyna ich przewaga to jest
Chów wsobny, na terenie polski? Gdzie przez wieki miałeś w chooy mniejszości etnicznych? Ty chyba niepoważny jesteś. W polsce nie ma mongolskich rysów twarzy, jeżeli znajdziesz to pokaż i powiedz w jakiej liczbie. Też nie pokażesz bo znowu kłamiesz.
@melquiades: Ktoś się nawet nie postarał bo ścianę tekstu dodał w 3 min po publikacji wpisu xD Czyli w teorii ktoś sortował po najnowszych, przeczytał wysryw i napisał właśną ścianę tekstu w jakieś 180 sekund xD Dziwnym trafem tyle mniej więcej zajęłoby przelogowanie się na drugie konto z autoryzacją dwuetapową, znalezienie wpisu i wklejenie xD
@melquiades: jakies 3 tygodnie temu zrobiłem o nich znalezisko, konta zawsze aktywne w tym samym momencie, w komentarzach tylko chamstwo i trolling, jad się leje taki, że jestem prawie pewny, że to chora psychicznie osoba, multikonto jak nic, ale zbanowali na tydzień i cyk, pora na csa
Trzymaj się tam Robert w tej Katalonii
#logikarozowychpaskow #lewandowska #bachata #heheszki #p0lka
@melquiades: leży jak kłoda i czyta harlekiny
@Mistrszzz: zadałeś pytanie i sam Sobie odpowiedziałeś - bo rodacy nie podróżują i nie zwiedzają. Taka pozostałość po PRL, kiedy Polki były najpiękniejsze na świecie, bo Polacy nie wiedzieli innych.
No chyba, że w internecie, gdzie nie czują krępacji
Natomiast jak odwiedzam Polskę to zawsze mam takie wow na twarzy bo mam wrażenie że co trzeci Polak jest bardzo przystojny.
Komentarz usunięty przez autora
Chów wsobny, na terenie polski? Gdzie przez wieki miałeś w chooy mniejszości etnicznych?
Ty chyba niepoważny jesteś.
W polsce nie ma mongolskich rysów twarzy, jeżeli znajdziesz to pokaż i powiedz w jakiej liczbie.
Też nie pokażesz bo znowu kłamiesz.
Czyli w teorii ktoś sortował po najnowszych, przeczytał wysryw i napisał właśną ścianę tekstu w jakieś 180 sekund xD Dziwnym trafem tyle mniej więcej zajęłoby przelogowanie się na drugie konto z autoryzacją dwuetapową, znalezienie wpisu i wklejenie xD