zastanawiam sie czy jechac na spontana do swinoujscia dzis wieczorem a potem rowerem do #gdansk . mialbym 3 dni na przejazd. powrot w nd wieczorem. Fajny pomysl? nie mam zadnych sakw wiec mialbym maly plecak non stop. #rowery #gravel #wczasy #wakacje #bikepacking
@ChlopoRobotnik2137: ile kilometrów? Ja 300 robiłem z 2 bufonami i mała sakwa wielkości kieszeni w spodniach na dwa batony. Sklepów po drodze będzie pewnie setki, wiec na bieżąco wszystko uzupełnisz.
@KladzSie: nie mam nic, rower lysy. Duzo nie potrzebuje @Tigermass wychodzi ok 400. Powinienem przejechac...Moge miec problem z powrotem, bo widze ze pociagi wyprzedane :(
@Tigermass: patrze mam polaczenie z torunia. Do grudziadza moze dojade (120km) a potem tylko pociag osobowy do torunia, potem do Warszawy i skarzyska, a potem 20km rowerem:> ch*j chyba jade.
@Tigermass: zbieram sie jak sojka za morze. Dopiero wychodze. Musze dojechac do Lodzu czy piotrkowa na pociag ok polnocy....a powrot...biore laptopa i zostane 3 dni w gdansku i bede pracowac zdanie,
Co do szwecji, widzialem ze znajomy byl w norwegi pojezdzic i widoki piekne. Tez kiedys chce pojechac, tylko musze miec dobry sprzet
@ChlopoRobotnik2137: No ja tak wysoko nie jadę, wiec widoków nie będzie super, ale powinny być ok. Tez tak lecę na spontanicznie, bo rok nie jeździłem, od maja robię masę, wiec dobijam 100kg i może być ciężko xD Rozplanowane na dwa dni po 180km, później prom i 140km przez Szwecję do miejsca docelowego. Trzy lata temu pyknalbym to na raz, teraz się trochę cykam :P
@ChlopoRobotnik2137: 187cm, ale sylwetka w miarę atletyczna, wiec nie mam wywalonego bebzona. Tak właśnie po 180km myśle, ze będzie optymalnie, bo to jednak ponad 500km lacznie wyjdzie, a noc na promie moze być nieprzespana, wiec możliwe, ze nic się nie zregeneruje.
@Tigermass: ja tam na promach potrafię spac jak zabity :> udało mi się dojechać na pociąg ale była to walka z czasem : 137 km w 6h 14 min. Jeszcze 2 pociągi i będę na starcie :>
#rowery #gravel #wczasy #wakacje #bikepacking
@Tigermass wychodzi ok 400. Powinienem przejechac...Moge miec problem z powrotem, bo widze ze pociagi wyprzedane :(
Co do szwecji, widzialem ze znajomy byl w norwegi pojezdzic i widoki piekne. Tez kiedys chce pojechac, tylko musze miec dobry sprzet