Aktywne Wpisy

Pixario +207
Mam przewlekłą chorobę neurologiczną od około 2 lat, napisałem objawy w Groka i wypluł mi że to choroba kręgosłupa w odcinku szyjnym przy kolejnej wizycie zwróciłem na to uwagę lekarzowi ten obśmiał ale nalegałem i skierowanie na MRI dostałem, prześwietleniu okazało się ze mam tą chorobę kurtyna. I tak przez 2 lata byłem leczony tylko objawowo nikt nie szukał przyczyny do tego pragnę dodać że miałem przez to jedna małą operację chirurgiczną

aspartamowy +127
źródło: Screenshot_20250618-192303
Pobierz

https://www.facebook.com/biuroprasoweUMW/posts/pfbid02nCeydFp56qH3sJaivTHoiyK31dWYZCmMYuKGPQjjXtENXMcX3PAcgvTNuVqD2th3l
źródło: obraz_2023-06-29_110401577
PobierzRacja. Jest ogólne przyzwolenie/przyzwyczajenie do jeżdżenia po chodniku. Dostawcy są tego przykładem. Jeszcze pal pięć to wszystko. Ale gdy jest tłum na chodniku (np okolice zoo w weekend) to rowerzyści zamiast pojechać ulicą lub zwolnić do tempa pieszego to się wrypują na siłę.
Sam jeżdżę codziennie na rowerze i tylko nie przestrzegam w niektórych miejscach czerwonego
a tak swoja droga ktory to juz wroclawski wymyslony znak?
chrabąszcz, ten z ludkiem dziękującym za włączenie się do ruchu, to i chyba jeszcze coś było
Tylko cos takiego gwarantuje 100% skutecznosc (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Był jeszcze przez chwilę wprowadzany i wymalowany przy Galerii Dominikańskiej oraz na pl. Legionów na czerwono teren gdzie nie powinnieś się zatrzymać, ale chyba po roku się wycofali.
@Shagot Nie do końca wymyślony, ale faktycznie rzadko poza Wrocławiem używany to ten o zmianie pierwszeństwa na przejeździe rowerowym. Są teraz chyba 3 miejsca z takim znakiem:
- koło
@Darth_Gohan: tak jak i kierowcy mają w dupie 30 km/h, które jest na tej samej ulicy kawałek wcześniej :)