Aktywne Wpisy
Szarmancki-Los +518
Zawsze jak gram w gierki to robię to jednym schematem, mianowicie być jak najbardziej szlachetny i nie popełniać żadnych przestępstw, o ile to jest niezbędne fabularnie.
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
-Mentzen przegrywa debatę z Petru
-Mentzen przyznaje, że hasło o kasowaniu podatków to był żart
-Bosak zostaje zaorany przez dziennikarkę TVN i nie potrafi odpowiedzieć na pytanie czy jest przeciwko UE
-Plotki o starcie Sochy z list konfy zostają wyśmiane przez konfiarzy, ale gdy wyszło że ona naprawdę będzie na listach to kofniarze zamilkli
-Braun wyskoczył z kieszenie Bosaka i na konwencji nagadał jak to on jest przeciwny dewiantom, Ukraińcom i eurokołchozowi
Drodzy konfiarze,
Widać jakimi niedojrzałymi dzieciakami jesteście skoro tak sie oburzacie skąd ten atak na konfę. Tyle lat narzekaliście że media się nie interesują. Teraz macie swoje 15 minut i wychodzi szydło z worka. Okazuje się, że konfa nie różni się specjalnie od innych partii.
Ja wiem, że macie pamięć jak złota rybka i dalej będziecie powtarzać jak to pis wprowadzający 500+ jest równy z PO, która kategorycznie jest przeciwna 500+, a TVPiS, który nigdy nie krytykuje rządu jest równy TVN, któremu można najwyżej zarzucić że materiał o konferencji konfy puścił dzień później (TVPiS w ogóle jej nie pokazało xD) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#konfederacja #bekazkonfederacji #bekazprawakow #polityka
@Latarenko: to dlaczego zakopujecie znaleziska wyśmiewające waszą partię?
Widze dwie opcje, obie równie złe. Ludzie w Polsce są beznadziejnie głupi LUB oferta polityczna każdej innej partii jest tak beznadziejna że ludzie wybierają świadomie memcena i Bosaka jako alternatywę.
@xyzak: PO jest przeciwne 500+ od 2015 roku, a teraz robi co musi, bo się okazało, że ludzie chca tego socjalu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Latarenko: +0.1% więcej debili ujawniło się w społeczeństwie.
Nie wiem co miał twój post pokazać w tym wątku? Że mimo autentycznych faili konfederacji jej rośnie?
@running: Jeśli głosują wciąż na pis i konfederację po czerwcu 2023 to ewidentnie są ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@xyzak: Sam fakt, że zadajesz to pytanie pokazuje jak mało wiesz o polityce xD
@cwlmod: @jankes83 Przecież to jest top kek. Tam jako jak PO jest przeciwna babciowemu i fit for 55?
@mieszkamtu: Haha co za inteligentna wypowiedź ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dzięki za przyznanie mi racji
Jacy ci konfiarze to są głupi. Nawet nie pamiętają co było w 2015 roku xD W sumie wtedy to byli w podstawówce to nie interesowali się polityką
@Chris_Karczynski: Nie odpowiedziałeś na pytanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mnie osobiście boli, bo głosowałem na to środowisko odkąd mam prawo wyborcze i nie mogę uwierzyć jakimi kretynami się okazali. Ruskie onuce wymieszane z katotalibami i posypanem lukrem o hasłach wolnościowych.
Pis rozpie*dolił nam państwo a konfa radośnie dalej krzyczy pispełojednozło i że tvn=tvpis. Ja się wypisuję z tego cyrku spie*dolenia. Konfa skończy