Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +161
Gdyby ktoś się zastanawiał czemu nienawidzę mężczyzn:
A i tak mi ktoś powie, że nie mam prawa czuć się poszkodowana, molestowana, skrzywdzona, straumatyzowana bo inni się nie czują.
Prawda jest taka, że ja większość życia spotykałam się tylko z przykrością od mężczyzn i takie rzeczy tylko przypominają mi traumy z dzieciństwa. Horus by mi napisał żebym po prostu do internetu nie wchodziła pewnie i, że jestem płatkiem śniegu.
#zalesie #gownowpis #depresja
A i tak mi ktoś powie, że nie mam prawa czuć się poszkodowana, molestowana, skrzywdzona, straumatyzowana bo inni się nie czują.
Prawda jest taka, że ja większość życia spotykałam się tylko z przykrością od mężczyzn i takie rzeczy tylko przypominają mi traumy z dzieciństwa. Horus by mi napisał żebym po prostu do internetu nie wchodziła pewnie i, że jestem płatkiem śniegu.
#zalesie #gownowpis #depresja
inozytol +397
Wyjeżdżam dziś z dzieciakami na krótką wycieczkę, jutro wracamy. No i przyszło do pakowania. Położyłem w salonie na podłodze torbę i powiedziałem im: "Macie 15 minut, żebyście sobie spakowali ciuchy i zabawki. Czegoś zabraknie, to nie będziecie mieć". Zerkam oczywiście i "autoryzuję" to, co wrzucają i gdyby zabrakło czegoś istotnego, to bym zarzucił w eter "a pamiętaliście o.....?".
O ile się to różni, gdy ich mama je pakuje na wycieczkę. Biega po
O ile się to różni, gdy ich mama je pakuje na wycieczkę. Biega po
Chce kupić trochę alkoholu, głównie whisky, której aż tak nie pije, bo najczęściej pije jednak czysta.
Myślałem, żeby kupić 4l Jacka Danielsa, ale różowa mi mówi, że bez sensu przepłacać i lepiej wziąć Balentines albo Jamesona.
Pytanie do Was, czy to trochę wstyd? Wiem, że taki Grants ma średnie opinie, ale Balentines?
#kiciochpyta #alkoholizm #whisky #alkohol #impreza
Zreszta nie jest duoz tanszy, litr baelntyny kolo 60-70zl, a jacka 80-100
Z doświadczenia wiem, ze co kupisz to ludzie będą pili. Byle tylko nie było zbyt ciężkie w smaku bo ludzi i tak w większości piją z cola.
Ostatnio kumpel miał Label 5 i wszystkim pasowało bo lepiej takiej 3L niż markowej 0,7L ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Solo z tańszych mnie najlepiej pasuje łagodna irlandzka jak np. ten Jameson.
Z takich dobrych, lekkich i uniwersalnych to obok Jamesona jeszcze Bushmills. Ogólnie irlandczyki są lubiane przez ludzi które nie
Oczywiście są smakosze, co tylko whisky potrafią pić, a czystej nie, ale to rzadkie przypadki.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.