Wpis z mikrobloga

  • 0
Możesz też jakaś skrzynke styropianową wystawić przed drzwi.


@Iudex: zostawiam torby termiczne z wkładami zamrożonymi, ale catering który lubię jest z Białegostoku.
  • Odpowiedz
@Wychwalany Ja jem NTFY, ale jak kurier przychodzi to się budzę i rozpakowuję. Możesz też jakaś skrzynke styropianową wystawić przed drzwi.


@Iudex: w gołe to miałam faceta, co pracował jako kurier w NTFY i oni odbierali te potrawy z jakiejś lokalnej kuchni. Tak więc oni nie dowożą tego z WWA tylko gdzieś lokalnie pichcą. Pewnie po to właśnie, żeby uniknąć psuscia się potraw, no i zmienijszyć koszty transportu.
  • Odpowiedz
@Wychwalany: ja mam kosz termiczny z zamrożonymi wkładami, zdaje egzamin. Ale na większe upały dokupię jeszcze z dwa litrowe wkłady. Czasami paczka leży kilka godzin i jedzenie nadal jest zimne.
  • Odpowiedz