Aktywne Wpisy
#seriale #telewizja
Zastanawia mnie co się stało ze światową, zwłaszcza amerykańską telewizją. Chodzi mi o seriale komediowe.
W latach 2001 - 2009 w USA produkowano bardzo dużo kultowych seriali, które albo się na siebie czasowo nakładały, albo minimalnie mijały ze sobą.
Przyjaciele
Scrubs
Dwóch i pół
Teoria wielkiego podrywu
Jim wie lepiej
On, ona i dzieciaki
Wszyscy kochają Raymonda
Diabli nadali
The Office
Chłopaki z Baraków
Wszyscy nienawidzą Chrisa
Jak poznałem waszą
Zastanawia mnie co się stało ze światową, zwłaszcza amerykańską telewizją. Chodzi mi o seriale komediowe.
W latach 2001 - 2009 w USA produkowano bardzo dużo kultowych seriali, które albo się na siebie czasowo nakładały, albo minimalnie mijały ze sobą.
Przyjaciele
Scrubs
Dwóch i pół
Teoria wielkiego podrywu
Jim wie lepiej
On, ona i dzieciaki
Wszyscy kochają Raymonda
Diabli nadali
The Office
Chłopaki z Baraków
Wszyscy nienawidzą Chrisa
Jak poznałem waszą
Fifka23 0
W tym roku 2 moje bliskie koleżanki urodziły, a jedna jest w ciąży. Lvl 26
Zawsze mnie ciekawiły ich doświadczenia z ciąży, porodu, pierwszych tygodni z życia dziecka, bo trochę się orientuję w temacie.
Ale z czasem doszło do tego, że nawet już żadna nie zapyta mnie o moje prywatne życie, a mam dalej dość świeży związek, jest czas wyjazdów, zmieniłam pracę na nową - to takie główne newsy o mnie, o
Zawsze mnie ciekawiły ich doświadczenia z ciąży, porodu, pierwszych tygodni z życia dziecka, bo trochę się orientuję w temacie.
Ale z czasem doszło do tego, że nawet już żadna nie zapyta mnie o moje prywatne życie, a mam dalej dość świeży związek, jest czas wyjazdów, zmieniłam pracę na nową - to takie główne newsy o mnie, o
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link