Aktywne Wpisy

Moseva +230
2 w nocy/8 rano/12 poludnie* a Ty nadal nie wiesz kturom mosewom jesteś?
*niewłaściwe skreślić
Możesz to łatwo zmienić - wystarczy że dasz plusa, spojrzysz na ostatnią cyfrę, a ona wkaze dla Ciebie kturom jesteś.
Cała grafika przygotowana przez @bitrate3500(✌
*niewłaściwe skreślić
Możesz to łatwo zmienić - wystarczy że dasz plusa, spojrzysz na ostatnią cyfrę, a ona wkaze dla Ciebie kturom jesteś.
Cała grafika przygotowana przez @bitrate3500(✌
źródło: IMG_9458
Pobierz
Marek_Tempe +18
Bosz...

Moja żona pracuje na etacie poza domem. W sumie nie ma jej koło 10 godzin. Ja pracuję jakieś 6-7 godzin, bo pracuje w domu. Jestem w robocie 24/7, ale realnej pracy mam tyle ile napisałem. W związku z tym, że nie mam dojazdów i mój czas jest bardziej elastyczny to odkurzam, piorę, zmywam, chodzę na zakupy i gotuję. Nie mam z tym najmniejszego problemu, bo pierwsze 3 rzeczy ograniczają się do włączenia odkurzacza samobieżnego, pralki i zmywarki, a gotować uwielbiam. W konsekwencji moja żona przychodzi na gotowy obiad i ma posprzątane.
Jak ja się cieszę, że nie jestem lewakiem i feministą, bo w imię logiki tiktokerek i równouprawnienia musiałbym jej wystawić fakturę na 15000 zł co miesiąc. Ale na szczęście jestem tylko prawicowym szowinistą, więc zostaje mi wyłącznie molestowanie porządkiem i obiadem... XD
#bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #lewackalogika #feminizm #4konserwy
źródło: ocr
Pobierz@jobless: Wstydził byś się ty prawicowy szowinisto.
Komentarz usunięty przez moderatora
@jobless: ja wiem, że partnerstwo, ale związek to współpraca. A tutaj widzę receptę na to, że zostajesz kurą domową i o ile Twojej żonie teraz się
Głowa mnie boli, jak czytam takie rzeczy.
Gdyby była sama to, oprócz seksu, musiałaby i tak robić te wszystkie rzeczy, bo przecież ona też musi jeść, wyprać sobie rzeczy, posprzątać, a do tego chodzić do pracy, bo nikt by jej nie utrzymywał. Czy ona się w ogóle zastanowiła, ile stresu i presji ma osoba, która sama utrzymuje rodzinę? Nie jesteś odpowiedzialny finansowo tylko za siebie, ale za całe gospodarstwo
@jobless: Wogóle wyliczenia tej pseudointelektualistki na utrzymaniu męża są od czapy.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@miklach25: retoryka ta sama co u jadowitych grażyn z feministycznymi skłonnościami, które w---------ą się między wódkę a zakąskę żeby ich koleżanka nie została kurą choćby miały takiej r------ć związek xD
@kulass: Wstyd mi! ( ͡° ͜