Aktywne Wpisy

PierdekAlonso +302
O ile jeszcze przy poprzednich wyborach parlamentarnych konfa liczyła na to, że będzie w stanie zbudować coś na liberalnym, rozsądnym elektoracie, to teraz widać jak na dłoni zmiane kursu i to, że idą w totalną szurię, tradycjonalizm i zacofanie. Grają pod przejęcie elektoratu PiSu. Mentzen broniący PiSowców i połykający swój własny język - rzygać się chce jak się na to patrzy. Obrzydliwy oportunista, który pogrzebał swoje ideały i wypowiada bzdury, w które
źródło: image
Pobierz
Itslilianka +168
Jak będzie tu 100 plusów to zachowam się jak creep i napisze do niej SMS xD oczywiście plusujacych zawolam. Jest szansa że pójdzie na policję xD #przegryw
źródło: IMG_20240704_172712
Pobierz

Moja żona pracuje na etacie poza domem. W sumie nie ma jej koło 10 godzin. Ja pracuję jakieś 6-7 godzin, bo pracuje w domu. Jestem w robocie 24/7, ale realnej pracy mam tyle ile napisałem. W związku z tym, że nie mam dojazdów i mój czas jest bardziej elastyczny to odkurzam, piorę, zmywam, chodzę na zakupy i gotuję. Nie mam z tym najmniejszego problemu, bo pierwsze 3 rzeczy ograniczają się do włączenia odkurzacza samobieżnego, pralki i zmywarki, a gotować uwielbiam. W konsekwencji moja żona przychodzi na gotowy obiad i ma posprzątane.
Jak ja się cieszę, że nie jestem lewakiem i feministą, bo w imię logiki tiktokerek i równouprawnienia musiałbym jej wystawić fakturę na 15000 zł co miesiąc. Ale na szczęście jestem tylko prawicowym szowinistą, więc zostaje mi wyłącznie molestowanie porządkiem i obiadem... XD
#bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #lewackalogika #feminizm #4konserwy
źródło: ocr
PobierzTo Ty nie zrozumiałeś, że w moim komentarzu się z Tobą zgadzam, a „głowa mnie boli” od takich treści jakie wrzuca ta tiktokerka.
Dobrze jest czytać całe komentarze i je zrozumieć.
Skąd niby miałem się domyśleć, że piszesz o feministkach? ( ͡° ͜ʖ ͡
Nie mamy, ale biega jakaś dwójka po domu. Zapytam od kogo są.
Po prostu mam alergie na lewackie narzekania, a że obraziłem Twoje uczucia to nie jest mój problem. Moje poglądy - moja
źródło: podlewanie_roslin_arduino_iot_01_mini-350x233
PobierzMojej siostrze kupiłem robota odkurzacz nówkę z funkcją mopowania za 485 zł. Znalezienie mi takiego deala zajęło mi 5 min. Fitr powietrza w w lidlu to 270 zł. Takie rzeczy są w zasięgu każdego z minimalną pensją, tylko trzeba się trochę wysilić w szukaniu np. wpisując fraze w
źródło: 4_mycie_pow
PobierzNie wnikam w sens i użyteczność kupowania takiego sprzętu za 500 zł, ale naprawdę warto wychylić trochę głowę że swojej norki i zrozumieć że ty, to nie cały świat. Każdy jest inny i ma inne warunki, niektórym naprawde może być
Moja babcia miała piętrowe mieszkanie, 5 dzieci, męża co jej nie pomagał, bo "pracował", krowy, kury i z 10 hektarów. Ogarniała to bez wsparcia. Ale pewnie kłamała, bo wg Twoich słów powinna umrzeć w wieku 30
@jobless: No i super. Chociaż nie do końca na temat mojego pytania. Chodzi mi o to, że to demonizowanie feministek to zazwyczaj nadinterpretacja ich postulatów. Jeśli tradycyjna rodzina dzieli się obowiązkami - żona zajmuje się domem i dziećmi to niezależnie od tego czy pracuje mniej niż mężczyzna to
No nie do końca tak jest. Jak kiedyś zaniosłem mojej żonie kwiaty do pracy bez okazji, to jej szefowa feministka zapytała ją czy ją bije, bo wg jej ciasnego myślenia facet przynosi ci kwiaty jak ci #!$%@?ł i Cie przeprasza. Na podstawie takie mindsetu feministki kreują swoje postulaty jak np. automatyczne bez dowodów uznanie winy faceta w razie oskarżeń o gwałt. Serio
Nie uważam takich rzeczy jak zmywarki czy roboty za gadżety dla bogaczy, ona oczywiście bardzo pomagają ale nie załatwiają każdego aspektu prac domowych, zwłaszcza a gdy zależy ci na faktycznie czystym domu.
Nie obwiniam mężczyzn, nawet feministka nie jestem. Poprostu zauważam fakt że często mężczyźni nie garną się do wykonywania prac domowych na równi ze swoimi pracującymi
@jobless: 100 lat rozwoju myśli feministycznej, ogromu różnego rodzaju publikacji i to wszystko sprowadzone do gównopodsumowania na podstawie anegdotki xD Ja #!$%@? ludzie, wszystko
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Nie obwiniam chłopów, ale nie chcą pomagać. Pomaganie Shrodingera... XD Ale wiesz, że nie jesteś w stanie swoimi obserwacjami ogarnąć wszystkich facetów? Może po prostu znajdź sobie normalnego
źródło: images
Pobierz@futroznorek: Mnie pytasz jak się czujesz po kastracji? XD Starzy mieli rację, że jesteś upośledzony ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■