Aktywne Wpisy
Tyrande +410
Miałam wczoraj dać koleżance dildosa w kształcie papieża, wzięłam na uczelnie i okazało się, że nie przyszła, bo leży na L4.
Musiałam kitrać, żeby z plecaka nie wypadło, bo byłby pszypał xD
Nie pytajcie skąd mam takie rzeczy, dla zainteresowanych dam kontakt do osoby, która ma takie durne pomysły i drukarke 3d.
#gownowpis #2137 #logikarozowychpaskow
Musiałam kitrać, żeby z plecaka nie wypadło, bo byłby pszypał xD
Nie pytajcie skąd mam takie rzeczy, dla zainteresowanych dam kontakt do osoby, która ma takie durne pomysły i drukarke 3d.
#gownowpis #2137 #logikarozowychpaskow
shark93 +387
#wojna #rosja #ukraina
@Grzesiok: Ta, bardziej prawdopodobny jest scenariusz, że zdobył broń atomową i się okazało, że okres połowicznego rozpadu pierwiastków promieniotwórczych niezbędnych do wygenerowania wybuchu atomowego skończył się w '93 a od tamtej pory zamiast wymieniać paliwo tylko przyklejali nowe kwity, a kasa szła do kieszeni odpowiedzialnych za utrzymanie sprzęt w gotowości. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Np. w Szczecinie, w okolicach Niebuszewa. W Warszawie na prawym brzegu Wisły. W Poznaniu na Łazarzu.
@vrNFWrUew3D4Rgz: rozwiniesz temat? Albo gdzieś jakieś źródło, bo ciekawe
Te miejsca które wymieniłem to są po prostu dawniej ultrasyfiaste miejsca, w których dało się bardzo łatwo dostać #!$%@?. Wiesz, jakieś stare stajnie przerobione na mieszkania, w #!$%@? patusów, wszędzie #!$%@? szczynami. Takie klimaty. Mogłem dodać jeszcze łódzkie Bałuty. Poznańska Wilda też by się wpisywała w ten klimat.