Aktywne Wpisy
Onaaa20 +43
Its over…
#rozowepaski #niebieskiepaski #pieklokobiet #hipergamia #blackpill #p0lka #tinder #zwiazki #przegryw
#rozowepaski #niebieskiepaski #pieklokobiet #hipergamia #blackpill #p0lka #tinder #zwiazki #przegryw
noipmezc +1
piszcie swuj ulubiony kolor
Grywałem niegdyś (i do tej pory od czasu do czasu w nią grywam) w grę o nazwie Tzar: Ciężar korony oraz Twierdza z 2001 roku.
Jest to gra strategiczna RTS, która oparta jest na budowie zamku i bronieniu go przed napastnikami.
System ekonomiczny jest stosunkowo uproszczony, ale mimo to gra zawsze sprawiała mi frajdę i wiążę z bardzo ciepłe wspomnienia.
Fabuła kampanii składa się z 21 misji, w trakcie których protagonista (reprezentowany przez gracza) stara się wyzwolić kraj od zbuntowanych diuków de Puce, de Beauregard, de Truffle i de Volpe.
Co ciekawe, wyszła także kontynuacja o nazwie Twierdza: Krzyżowiec, oparta na tym samym silniku i z podobną grafiką i mechaniką.
Jest osadzona w realiach Bliskiego Wschodu.
Wprowadziła tryb pojedynków, gdzie gracz musi zabić lorda przeciwnika, by wygrać.
Zastanawiam się, czy ktokolwiek tu jeszcze w ogóle pamięta te gry?
Czy ktokolwiek je pamięta?
Czy ktoś je wspomina miło z nostalgią?
Domyślam się, że odpowiedź będzie przecząca, ale pomyślałem, że warto się spytać.
#gry #gruparatowaniapoziomu #gimbynieznajo #steam #gog
Ja aktualnie przechodzę Diablo 1 i bardzo mnie korci by zagrać w pierwszego Shoguna lub dokończyć grę Hiszpanami w Rome Total war.
Ponad to:
Majesty: The Fantasy Kingdom Sim
Age of Empires
The